Gammeldags oksestuvning

Gammeldags oksestuvning
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

3 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Frysning

Det kan du sagtens gøre.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

10/04-2010 af Opskrifter.dk

Gammeldags oksestuvning

Opskriften er angivet til 12 personer, og ved at trykke til højre for det antal, er det muligt at få at vide, hvor meget der skal købes ind til 8 personer.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

20/02-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Laks en papillotte med urtesauce

Fiskeretter

Stil ovnen på 200°C. Fjern evt. ben fra laksefileterne; brug fx en madpincet. Klip 30 cm c...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Mørbrad på spyd

Kødretter

Puds mørbraden af for evt. sener og hinder. Snit den med en meget skarp kniv ned langs d...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Pekingand

Fjerkræ

OBS: Tilberedningen skal begynde dagen før retten skal være færdig! Rens anden. Tør den...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag