Video: Ristede asparges med gedeost og bacon
Ristede asparges med gedeost og baconKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
6 stk Bacon
-
1 kg Grøn asparges
-
3 spsk Olivenolie
-
100 gram Blød gedeost
-
2 tsk Citronsaft
-
1 tsk Revet citronskal
Steg baconen på en pande over middel varme, til det er sprødt.
Overfør det til køkkenrulle og skær det herefter i mindre stykker.
Anbring en bradepande midt i ovnen og forvarm ovnen til 250°C.
Arrangér trimmede asparges på bagepapir i bradepanden.
Dryp med 2/3 af olivenolien og vend det godt.
Drys med salt og peber.
Rist asparges i ovnen i ca. 7 min.
Arrangér asparges på et fad i ét lag.
Smuldr gedeosten og baconstykkerne ud over.
Dryp med citronsaft og resterende olie.
Drys til sidst med reven citronskal.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagt æblekage med kanel
Bagt æblekage med kanelTænd ovnen og indstil den på 175 gr. Skræl æblerne, skær dem i...
Nakkefilet med salviesalt og rodfrugtstave
Brun kødet af på panden i olie på alle sider. Læg kødet i en bradepande med god plads og s...
Banoffee Kage
Tænd ovnen på 175 grader.Pisk æg og sukker luftigt. Tilsæt kaffe, bagepulver, vanillesukke...