Video: Ristede asparges med gedeost og bacon
Ristede asparges med gedeost og baconKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
6
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
6 stk Bacon
-
1 kg Grøn asparges
-
3 spsk Olivenolie
-
100 gram Blød gedeost
-
2 tsk Citronsaft
-
1 tsk Revet citronskal
Steg baconen på en pande over middel varme, til det er sprødt. Overfør det til køkkenrulle og skær det herefter i mindre stykker. Anbring en bradepande midt i ovnen og forvarm ovnen til 250°C. Arrangér trimmede asparges på bagepapir i bradepanden. Dryp med 2/3 af olivenolien og vend det godt. Drys med salt og peber. Rist asparges i ovnen i ca. 7 min. Arrangér asparges på et fad i ét lag. Smuldr gedeosten og baconstykkerne ud over. Dryp med citronsaft og resterende olie. Drys til sidst med reven citronskal.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ostesuppe med bacon
Ostesuppe med bacon.Bacon skæres i tern og brunes i en lille klat smør.Der kommes 2 L vand...
Blue Cheese Omelet
Skær løg, hvidløg og peberfrugt i tern og svits dem i olie på en lille pande til de er bla...
Kylling med nudler og bambusskud
Skær kyllingekød i mundrette stykker. Bland med presset hvidløg. Kog nudler efter anv...