Start med at salte andelårene. Der skal fordeles et fint lag over det hele. Herefter skal de ligge i køleskabet i 12-24 timer. Dagen efter skyldes lårene fri

Rillette af and

Rillette af and
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Forret

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

24 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Blinis pandekager med rogn

Fiskeretter

Gæren udrøres med lunkent vand. Boghvedemel og mælk tilsættes og dejen piskes sammen til e...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Havregryn Pandekager

Vegetar

I en mellemstor skål, bland havre med mælk. Lad stå 5 minutter. Tilsæt æg og olie, hvore...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Flødekartofler

Vegetar

Dejligt cremede flødekartoflerFlødekartofler i ovn har længe været en favorit i det danske...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag