Video: Krydret tranebær- og appelsinrelish
Krydret tranebær- og appelsinrelishKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
24 timer 35 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
3 deciliter Sukker
-
2 deciliter Vand
-
2 stk Appelsin
-
5 deciliter Tranebær
-
0.25 tsk Kanel
-
0.25 tsk Stødt nellike
-
2 spsk Ingefær
Bring sukker og vand i kog i en gryde, og lad det koge til sukkeret er opløst.
Skru ned for varmen og lad siruppen simre i 5 min.
Skær appelsinerne (inkl. skræl) i små både og smid kernerne ud.
Læg dem i en blender sammen med tranebær, kanel og nellike.
Tilsæt siruppen og purér til frugterne er hakket fint.
Overfør relishen til en skål og rør ingefær i.
Lad den afkøle tildækket en dag før servering.
Fint som tilbehør til and, gås eller vildtretter.
Spørgsmål:
Er det friske eller tørrede tranebær i tranebær-appelsin relishen ?
Svar:
Løsfrosne eller friske tranebær skal der bruges til denne opskrift.
mvh
Tomas
opskrifter.dk
19/09-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jordbær med mynte og chantilly
Skær jordbærrene ud og finsnit mynten, gem lidt til pynt.Tilsæt sukker og citronsaft samme...
løgpuré
Brun løgene godt i olien sammen med hakket rosmarin og lad det simre ca. 10 min. Tilsæt s...
Glutenfri boller
Sådan laver du glutenfri boller Smør og mælk smeltes sammen til lunket (max 38°). Gær røre...