Video: Stegt fisk med marokkansk urtesauce
Stegt fisk med marokkansk urtesauceKøkken:
Ingredienser:
Andet
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
0.5 bdt Frisk koriander
-
0.5 bdt Frisk persille
-
1 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Citronsaft
-
1 tsk Paprika
-
0.5 tsk Spidskommen
-
0.5 tsk Cayennepeber
-
3 spsk Olie
-
300 gram Torskefilet
Purér alle ingredienserne til saucen i en blender eller food-processor.
Hæld nok olie i en pande til at danne et lag på 2.5 cm på bunden.
Opvarm olien, mens torskefileterne vendes en blanding af mel, salt og peber.
Steg fileterne i den varme olie i ca. 2 min. på hver side.
Dræn dem på et stykke køkkenrulle.
Fordel torskefileterne på tallerkner og hæld saucen over dem.
Nye kartofler og grøntsager
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grøntsagslasagne
Sådan laver du grøntsagslasagne FyldFørst hakkes løg og peberfrugt fint, og svitses i en g...
Babygulerødder og rosenkål glaseret i farin og peber
Blanchér babygulerødderne i letsaltet vand i ca. 4 min. Overfør dem til en skål med isvand...
Hjemmelavet kartoffelsalat
Kartoflerne skæres i stykker efter behag, med eller uden skræl, og koges til en gaffel kan...