Video: Minipizza Margarita
Minipizza MargaritaKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
13
Tilberedningstid
1 timer 10 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
2.1 deciliter Vand
-
15 gram Gær
-
2 tsk Salt
-
75 gram Grahamsmel
-
150 gram Durummel
-
150 gram Hvedemel
-
0 Extra jomfru olivenolie
-
500 gram Modne tomater
-
250 gram Mozzarella 30+
-
2 tsk Oregano
-
0 Salt
-
0 Peber
-
0.5 deciliter Frisk Basilikum
1. Hæld vandet i en skål, og opløs gæren heri.
Tilsæt grahamsmel og durummel, og ælt til sidst hvedemel i dejen.
Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i ca. 30 min.
2. Del dejen i 10 stk., og rul ud til små runde portionspizzaer.
Fordel dem på to stykker bagepapir.
Pensl bundene med olivenolie.
3. Skær tomater og mozzarella i skiver.
Top pizzaerne med tomater og mozzarella, og krydr med oregano, salt og peber.
4. Tænd ovnen på 250 grader, og lad to bageplader blive i ovnen.
Løft forsigtigt bagepapiret med pizzaerne over på de varme bageplader, og bag i ca. 8 min.
5. Top med frisk basilikum.
Spis minipizzaerne varme, som de er, eller afkøl dem og pak dem til picnic eller frokost!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Satayspyd af oksefilet og andebryst med dip og knas
Skær de to slags kød i mindre stykker (ca. 1½ x 1½ x 10 cm) og sæt dem på træspyd, som har...
Citron- og urtedressing
Bland citronsaft, hakket skalotteløg, olivenolie, hakket persille og hakket mynte i en lil...
Havtornsmarmelade
Havtorn marmeladeStart med at skyl dine frugter. Skræl først æblerne, og sørg for, at...