Video: Oksekødssalat med græskarkerneolie
Oksekødssalat med græskarkerneolieKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2 stk Løg
-
2 stk Syltet agurk
-
1 spsk Kapers
-
3 spsk Hvidvinseddike
-
2 spsk Solsikkeolie
-
2 spsk Græskarkerneolie
-
1 tsk Bordsalt
-
1 tsk Peber
-
4 spsk Frisk purløg
-
300 gram Oksekød i strimler
Snit koldt, kogt oksekød som f.eks.en rest roastbeef i fine strimler. Pil løgene, skær dem i tynde ringe og hak de syltede agurker meget fint. Bland det hele. Tilsæt kapers. Marinade: Pisk eddiken med begge olier og krydr med salt og peber. Rør den i salaten og lad den trække. Purløg klippes fint og dryses over.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bruschetta med hytteost og avocado
Avocadoen flækkes og sten og skind fjernes. Avocadokødet hakkes groft, fx med en kniv. Tom...
Lækre Havregrynskager
Sådan laver du lækre havregrynskager 1. Havregryn overhældes med det smeltede smør. 2. Æg...
Jordbærlagkage
JordbærlagkageJordbær skylles og skæres i mundrette bidder (husk, at der skal bruges nogle...