Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2 stk Løg
-
2 stk Syltet agurk
-
1 spsk Kapers
-
3 spsk Hvidvinseddike
-
2 spsk Solsikkeolie
-
2 spsk Græskarkerneolie
-
1 tsk Bordsalt
-
1 tsk Peber
-
4 spsk Frisk purløg
-
300 Oksekød i strimler
Snit koldt, kogt oksekød som f.eks.en rest roastbeef i fine strimler. Pil løgene, skær dem i tynde ringe og hak de syltede agurker meget fint. Bland det hele. Tilsæt kapers.
Marinade: Pisk eddiken med begge olier og krydr med salt og peber. Rør den i salaten og lad den trække. Purløg klippes fint og dryses over.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rosinbarrer
Anbring rosiner og æblejuice i en gryde. Bring det i kog og lad det afkøle. I mellemtid...
Svenske pølsehorn
Skær pølserne i halve og læg varm flûtene i en forvarmet ovn (220 grader). Lad dem kun bag...
Marineret lammekølle
Skær små huller i lammekøllens fedt. Fjern benet og sørg for, at kødet har samme tykkelse...