Video: Oksekødssalat med græskarkerneolie
Oksekødssalat med græskarkerneolieKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2 stk Løg
-
2 stk Syltet agurk
-
1 spsk Kapers
-
3 spsk Hvidvinseddike
-
2 spsk Solsikkeolie
-
2 spsk Græskarkerneolie
-
1 tsk Bordsalt
-
1 tsk Peber
-
4 spsk Frisk purløg
-
300 gram Oksekød i strimler
Snit koldt, kogt oksekød som f.eks.en rest roastbeef i fine strimler.
Pil løgene, skær dem i tynde ringe og hak de syltede agurker meget fint.
Bland det hele.
Tilsæt kapers.
Marinade:
Pisk eddiken med begge olier og krydr med salt og peber.
Rør den i salaten og lad den trække.
Purløg klippes fint og drysses over.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Parmesan- og citronpolenta med gorgonzola og spinat
Opvarm vand med olivenolie, citronskal, hakket oregano og citronsaft. Når det koger, hælde...
Kyllingefilet med kartofler og rodfrugter i fad
Sådan laver du Kyllingefilet med kartofler og rodfrugter i fadDup og skær hver kyllingefil...
Banankage med chokolade og nødder
Banankage med chokolade og nødderPisk æg og sukker godt sammen i en skål med en elpisker....