Video: Hvedekerner med radiser og asparges
Hvedekerner med radiser og aspargesKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
200 gram Hvedekerner
-
20 gram Radise
-
20 gram Grøn asparges
-
1 spsk Citronsaft
-
1 deciliter Extra jomfru olivenolie
-
2 spsk Sojasauce
-
2 spsk Frisk oregano
-
2 spsk Frisk basilikum
-
2 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Hvid peberkorn
Hvedekernerne koges lige som ris.
Vand bringes i kog og hvedekernerne koges under låg i 10-12min, derefter tages de af og skal trække i yderligere 10min.
Asparges skæres i skrå tern og radiserne skæres i tynde skiver.
Dressingen blandes sammen og smages til med salt og peber.
Hvedekerner, asparges og radiser blandes sammen i en skål.
Dressingen hældes ud over og vendes forsigtigt rundt.
Retten pyntes med friske krydderurter, f.eks. frisk persille
- Velbekomme !
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Braiseret kæbeklump
Dup Kæbeklumpen/erne tørt med køkkenrulle. Derefter rens kødet for hinder og fedt.Brun kød...
Frøsnappere med pikantost
Frøsnapper med pikantflødeostStart med at smelte smørret og tilsæt mælken og lad det afkøl...
Choko-nougat tærte
Genoise bunde: Forvarm ovnen på 180°C. Læg bagepapir i et 30x15 cm. fad.Genoise (dej): Sme...