Hvedekerner med radiser og asparges

Hvedekerner med radiser og asparges
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Tilbehør

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

25 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Ingredienser (10)

Antal personer:


200 gram hvedekerne

20 gram radise

20 gram grøn asparges

1 spsk Citronsaft

1 deciliter extra jomfru olivenolie

2 spsk sojasauce

2 spsk frisk oregano

2 spsk frisk basilikum

2 tsk Bordsalt

0.5 tsk hvidt peberkorn

Næringsindhold pr. person
Fremgangsmåde

Hvedekernerne koges lige som ris. Vand bringes i kog og hvedekernerne koges under låg i 10-12min, derefter tages de af og skal trække i yderligere 10min.

Asparges skæres i skrå tern og radiserne skæres i tynde skiver.

Dressingen blandes sammen og smages til med salt og peber.

Hvedekerner, asparges og radiser blandes sammen i en skål. Dressingen hældes ud over og vendes forsigtigt rundt.

Retten pyntes med friske krydderurter, f.eks. frisk persille - Velbekomme !

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Afrikansk honning brød

HONNING BRØD, Honning Brød fra Etiopien: I en lille flad skål, drys gæren i lunkent van...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Bøf wellington

Proteinrig mad
Kødretter

Brun oksemørbraden godt og grundigt, lad den køle af. Svits skinke, løg og champignon. Ti...

  1
Sværhedsgrad: 4,0 / 5
Opskrift

Chilligryde

Stærk mad
Kødretter

Svits oksekødet i olien, hak løget og lad det svitse med. Skyl bønnerne og kom dem ned t...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag