Vildtkødet som er grofthakket blandes med det hakkede svinesmåkød, æg, piskefløde, cognac, krydderurter, salt og peber. Formen dækkes med de tynde spækskiver

Vildtpostej

Vildtpostej
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

4 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

mahi mahi makrel

Fiskeretter

Sauter Mahi Mahi makrellerne i smør til de er møre. Bland de øvrige ingredienser, hæld bl...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Spaghetti Provencale

Vegetar
Stærk mad
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Pensl en stor pande med olivenolie. Opvarm panden over middelhøj varme. Tilsæt squash...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Moelleux au chocolat

Denne chokoladekage er fransk og chokolade i optimal forening: sprød udenpå og med flydend...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag