Video: Pærer med urtericotta
Pærer med urtericottaKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
450 gram Ricotta
-
5 spsk Honning
-
0.5 spsk Frisk timian
-
2 spsk Frisk basilikum
-
2 spsk Frisk mynte
-
3 stk Pære
-
0.75 deciliter Pinjekerner
Rør ricotta, halvdelen af honningen, timian, halvdelen af basilikummen, halvdelen af mynten og en anelse salt sammen.
Halvér pærerne på langs.
Udkern pærerne med en melon-skærer eller en ske.
Skær pærehalvdelene i skiver på langs og pres den let mod en fast overflade, så skiverne spredes lidt ud som en vinge, men stadig holdes sammen.
Fordel osteblandingen på desserttallerkener og top dem med en pærevinge.
Dryp resterende honning samt pinjekerner over anretningerne.
Pynt med Legro® timian.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kinesisk suppe med kalkun
Kinesisk suppe med kalkun, fremgangsmåde:Løg og peber snittes i små fine terninger. Svitse...
Græskargnocchi med tomater
Græskargnocchi med tomater Start med at skrælle græskarret. Fjern derefter dens kerner og...
Torsk pil-pil
Snit peberfrugterne. Læg dem i en gryde og placér torsken ovenpå. Tilsæt olie, vin, hvidlø...