Video: One pot pasta med chorizo, fløde og grøntsager
One pot pasta med chorizo, fløde og grøntsagerKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
16
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
500 gram Pasta
-
200 gram Chorizo pølse
-
1 dåse Hakkede tomater
-
3 spsk Tomatpure
-
2 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Løg
-
4 stk Hvidløg
-
100 gram Frisk spinat
-
1 bdt Basilikum
-
8 deciliter Hønsebouillon
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
1 stk Frisk Mozzarella
-
5 spsk Olivenolie
-
1 tsk Salt
-
2 spsk Friskkværnet peber
-
200 gram Revet parmesan
One pot pasta med chorizo, fløde og grøntsager
Start med at varme en stor gryde op med olivenolie, og steg løg og hvidløg i nogle minutter under middel varme.
Skær derefter chorizopølsen i enten skiver eller tern, og tilsæt dem i gryden.
Lad dem stege med løg og hvidløg i ca. 5 minutter, og tilsæt dernæst peberfrugt, som er skåret i tern.
Salt og peber kommes i.
Når alt har fået lidt stegetid, så tilsættes tomatpureen.
Så sauterer man tomatpureen rigtig godt nede i gryden i 3-5 minutter, inden de hakkede tomater, hønsebouillon og pasta kommes i.
Til denne ret fungerer rigatoni, penne, fusilli og conchiglie bedst.
Start med de 8 deciliter hønsebouillon, og tilsæt mere, hvis retten koger tør eller pastaen ikke er dækket til.
Følg instruktionen på pastaen.
Når der er 5 minutter tilbage af pastaens kogetid, tilsætter man fløde og basilikum.
Kog videre til pastaen er al dente.
Kog eventuelt pastaen i 5 minutter ekstra, eftersom pastaen koger i sauce og ikke i vand.
Når pastaen er færdig, vender man mozzarella og spinat ned i rette.
Lad det simre i nogle minutter, og vend retten rigtig godt rundt.
Smag retten til med salt og peber.
Server retten med revet parmesanost.
Velbekomme!
Vinsmagning med Laudrup Vin - København - udsolgt, ny dato følger
Denne smagning afholdes af Laudrup Vin sammen med Opskrifter.dk.Laudrups vinkonsulenter - som alle har stor erfaring med at planlægge og afholde vinsmagninger - er veluddannede og meget passionerede, med en stor, personlig interesse for vin og formidlingen af viden omkring vin. Du hører basisviden, usnobbet information og anekdoter fra Laudrup Vin’... læs mere
Se mere
Tips
Hønsebouillon kan sagtens erstattes af grøntsagsbouillon i denne opskrift. Det samme gælder chorizopølse, hvor bacon i tern ville fungere som en god substitut til chorizo.
Andre opskrifter
Er man fan nummer 1 ift. one pot-opskrifter, så er one pot kylling i karry, one pot pasta med kylling og one pot pasta vegetar helt sikre nogle opskrifter, som du bare må prøve derhjemme.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gås med østershatte og bacon
Gås med østershatte og baconHak østershatte og bacon groft. Steg dem efterfølgende på en p...
Citronmarineret lammekølle i stegeso
Citronmarineret lammekølleStik lammekøllen med halve hvidløgsfed.MarinadenHæld hvidvin og...
Frossen cheesecake med sommerbær
Frossen cheesecakeTænd ovnen på 200°C. Knus kiksene og rør dem med det smeltede smør. Tryk...