Video: Antipastisalat med basilikumdressing
Antipastisalat med basilikumdressingKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
10
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 stk Rød peberfrugt
-
1 bdt Frisk basilikum
-
1 stk Hvidløg
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
2 deciliter Olivenolie
-
400 gram Mozzarella 45+
-
250 gram Parmaskinke
-
4 stk Bøftomat
-
6 stk Hårdkogt æg
-
0.5 deciliter Sorte oliven
Grill peberfrugter i ovn til de er "kullede".
Læg dem i en frysepose i 10 min.
Pil skindet af, skær i strimler.
Basilikum, hvidløg og salt blendes gradvist med olien.
Placér skinken langs kanten af et fad.
Fordel skiver af ost, tomat og æg i midten.
Kom peberfrugt, oliven og lidt af dressingen oven på.
Tilbehør: Resten af dressingen.
Dejlig sommerlig forret eller en lækker salat til frokostbordet.
Spørgsmål:
Det står jeg må spørge kokken, det gør jeg så . :) Jeg har fået nogle squach, og får nok flere. De første bagte jeg en kage af, som smager udmærket, men bliver lidt blød og snasket efter et døgn. Vi elsker squash, bruger dem i sammenkogte retter også, men når jeg får flere, hvad gør man så. Kan jeg fryse dem, eller skal de blanceres inden. I det hele taget hvad gør jeg, så jeg evt. kan få glæde af dem i vinter. På forhånd tak. Kamma Jensen
Svar:
Hej Kamma, det er ikke specielt godt at fryse squash, du kan lave en squash suppe som du blender og fryser det er godt, du kan også sylte squash, men at bare fryse den og så tage den op for spisning ? Nej det syns jeg ikke, det bliver meget vandigt og slattent
Mvh Tomas
opskrifter.dk
Her er en opskrift på syltede squash
Syltede squash
Mængde/antal pers: 4 små glas med låg
Ingredienser:
1 kg. squash
Saltlage:
1 1/2 ltr. vand
120 g. salt
Eddikelage:
1 ltr. eddike
1/2 kg. sukker
1 tsk. hvid peber (kværnet)
2 peberfrugter
1 løg
1 peberrod hel i stykker
Konserveringsmiddel:
2 tsk atamon
Fremgangsmåde:
Dag 1:
Vand og salt koges op og afkøles. Squashen flækkes og skæres i 1 cm brede stykker.
Saltlagen hældes over, og det står køligt natten over.
Dag 2:
Squash-stykkerne lægges til tørre på køkkenrulle og lægges derefter i glas.
Peberroden skæres i skiver, kommes i en gryde-
Der tilsættes eddike, sukker og hvid peber og kog det op.
Peberfrugterne skæres i stave, løget skæres i ringe, og de kommes begge i den kogende lage.
Lagen hældes over squashen, det dækkes over med låg eller husholdningsfilm og det står køligt til næste dag.
Dag 3:
Væden sies op i en gryde, koges op og tilsættes atamon.
Det hældes tilbage over grøntsagerne.
Luk glassene helt til.
24/07-2011 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
jeg skal lave denne forret imorgen, men da jeg ved at ingen af mine gæster kan lide oliven, er der så noget andet jeg kan bruge istedet for oliven? charlock
Svar:
Da oliven er salte, kan du vælge at udskifte dem med noget andet salt, f.eks. kapers eller hakkede salte mandler, eller flager af parmasanost.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
22/02-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Avocadodip
For at få det bedste resultat er det vigtigt at avocadoen er helt moden. Alle ingredienser...
Jordbær koldskål
Blend de frosne jordbær.Bland derefter kærnemælk og græsk yoghurt med de blendede frosne j...
Luxus rejecocktail
Luxus rejecocktailSelleripuré Skræl sellerien og skær den ud i mindre stykker. K...