Antipastisalat med basilikumdressing

Antipastisalat med basilikumdressing
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Forret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Dejlig sommerlig forret eller en lækker salat til frokostbordet.

Kokkens svar
Squash

Spørgsmål:

Det står jeg må spørge kokken, det gør jeg så . :) Jeg har fået nogle squach, og får nok flere. De første bagte jeg en kage af, som smager udmærket, men bliver lidt blød og snasket efter et døgn. Vi elsker squash, bruger dem i sammenkogte retter også, men når jeg får flere, hvad gør man så. Kan jeg fryse dem, eller skal de blanceres inden. I det hele taget hvad gør jeg, så jeg evt. kan få glæde af dem i vinter. På forhånd tak. Kamma Jensen



Svar:
Hej Kamma, det er ikke specielt godt at fryse squash, du kan lave en squash suppe som du blender og fryser det er godt, du kan også sylte squash, men at bare fryse den og så tage den op for spisning ? Nej det syns jeg ikke, det bliver meget vandigt og slattent
Mvh Tomas
opskrifter.dk

Her er en opskrift på syltede squash

Syltede squash

Mængde/antal pers: 4 små glas med låg


Ingredienser:
1 kg. squash


Saltlage:
1 1/2 ltr. vand
120 g. salt


Eddikelage:
1 ltr. eddike
1/2 kg. sukker
1 tsk. hvid peber (kværnet)
2 peberfrugter
1 løg
1 peberrod hel i stykker


Konserveringsmiddel:
2 tsk atamon
Fremgangsmåde:

Dag 1:
Vand og salt koges op og afkøles. Squashen flækkes og skæres i 1 cm brede stykker.
Saltlagen hældes over, og det står køligt natten over.

Dag 2:
Squash-stykkerne lægges til tørre på køkkenrulle og lægges derefter i glas.
Peberroden skæres i skiver, kommes i en gryde-
Der tilsættes eddike, sukker og hvid peber og kog det op.
Peberfrugterne skæres i stave, løget skæres i ringe, og de kommes begge i den kogende lage.
Lagen hældes over squashen, det dækkes over med låg eller husholdningsfilm og det står køligt til næste dag.

Dag 3:
Væden sies op i en gryde, koges op og tilsættes atamon.
Det hældes tilbage over grøntsagerne.
Luk glassene helt til.

24/07-2011 af Opskrifter.dk

anden indgrediens, istedet for oliven

Spørgsmål:

jeg skal lave denne forret imorgen, men da jeg ved at ingen af mine gæster kan lide oliven, er der så noget andet jeg kan bruge istedet for oliven? charlock



Svar:
Da oliven er salte, kan du vælge at udskifte dem med noget andet salt, f.eks. kapers eller hakkede salte mandler, eller flager af parmasanost.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

22/02-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Boeuf bourguignon

Fedtfattig mad
Kødretter

Vend kødet i hvedemel. Skræl perleløg og gulerødder og rens svampene. Skær bacon og gulero...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kyllingelever med timian, bacon og karameliserede skalotteløg

Fjerkræ

Varm olien op i en pande til den næsten ryger. Tilsæt bacon og steg i 1-2 min. hvorefter k...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Røget dyrekølle

Proteinrig mad
Kødretter

Skær kødet i tynde skiver. Pesto: Hak hvidløg, basilikum, salt, peber, ristede pinjeke...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag