Video: Rabarbertærte med marcipan
Rabarbertærte med marcipanKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
8
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
175 gram Hvedemel
-
125 gram Smør
-
50 gram Sukker
-
1 stk Æggeblomme
-
500 gram Rabarber
-
125 gram Sukker
-
1 spsk Kartoffelmel
-
100 gram Marcipan
Smuldr smørret i melet (175 g). Tilsæt sukker og æggeblomme og saml hurtigt dejen. Læg den koldt 1 time. Rul dejen ud og beklæd en tærteform, ca. 23 cm. i diameter, med den. Skyl og snit rabarberne. Lad dem dryppe godt af. Bland rabarber, sukker og kartoffelmel. Fordel det over bunden. Stil tærten i ovnen ved 200° ca. 15 min. Riv marcipanen groft og fordel den over rabarberne. Bag tærten yderligere ca. 20 min. ved 200°. Servér tærten lun eller kold med flødeskum.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hjemmelavede pitabrød
Rør gæren ud med vandet i en skål. Brug håndmixeren med dejkrogene på. Kom salt, olie og...
Luftige boller
Sådan laver du luftige boller Opløs gæren i det lunkne vand tilsæt halvdelen af melet...
Ostegratinerede kartofler
Skræl kartoflerne og skær dem midt over. Placér dem i et smurt ildfast fad som toppe. Pens...