Video: Appelsinpandekager
AppelsinpandekagerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 20 minutter
Antal personer:
-
110 gram Hvedemel
-
2 stk Æg
-
2 spsk Sukker
-
2 spsk Revet appelsinskal
-
3 deciliter Sødmælk
-
40 gram Hasselnød
-
1.5 deciliter Piskefløde 38%
-
1 spsk Sukker
-
50 gram Usaltet smør
Appelsinpandekager
Sigt melet i en skål, der er stor nok til alle ingredienserne.
Rør æg, sukker, appelsinskal og mælk sammen og bland det lidt af gangen i melet.
Sæt det i køleskabet en halv time.
Hak hasselnødderne fint og rist dem på en pande, til de bliver gyldne.
Lad dem køle af og pisk dem sammen med fløden og sukker til en lys skum.
Flødeskummet sættes i køleskabet indtil pandekagerne er klar.
Kom ganske lidt smør på en pande og lad det blive varmt.
Skru ned til middel varme, hæld en lille portion dej på panden og fordel den i et tyndt lag.
Når undersiden er bagt rystes panden let, så pandekagen løsner sig.
Herefter vendes pandekagen med paletkniven og bages færdig.
Servér pandekagerne med det afkølede flødeskum.
Pynt evt. med skiver af frisk frugt.
Hvis du har appelsin til overs kan du bruge det til en frisk appelsinsalat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Syltede grønne tomater
Syltede grønne tomaterSyltede grønne tomater er måske ikke noget, man hører om så tit.Men...
Kylling med krydderurter
Rens kyllingen grundigt, gnid den med salt indvendigt. Kom alle krydderurterne og peber i...
Gaffel småkager
Rør blødgjort smør og sukker hvidt og luftigt. Tilsæt ægget og rør igen. Bland mel, vanill...