Grill-steaks med brasiliansk marinade

Grill-steaks med brasiliansk marinade
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

4 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Servéres med nye kartofler og flûtes.

Kokkens svar
grillfest

Spørgsmål:

Til min 50-års fødselsdagsfest har jeg tænkt mig at gæsterne til hovedretten skal grille. Jeg vil gerne marinere forskellige slags kød: okse, lam, kylling, evt, svin. Hvilke typer kød vil du anbefale? Er det muligt at marinere kødet i en plastpose og derpå fryse det ned, så jeg ikke bliver for stresset op til selve festen? Venlig hilsen Lise



Svar:
Hej , du kan vel bare marinere en dag eller to i forvejen?
Hvis man fryser i marinaden så bliver det tit lidt "vandet".
Skal gæsterne selv grille ville jeg springe fjerkræ over.
Med hensyn til udskæringer så ville jeg nok vælge file',mørbrad, måske kotelet af lam.

Mvh Tomas
opskrifter.dk

12/08-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Anderledes tunsandwiches

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Dræn tunen og del den i flager med en gaffel. Bland tun, hakket kål og reven gulerod....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Grillede lammespyd

Kødretter

OBS: Til retten skal bruges ét metalspyd (ca. 25 cm langt) pr. person. Oregano, timian,...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Broccolitærte med røget skinke

Proteinrig mad
Kødretter

Margarinen smuldres i melet. Salt og kærnemælk tilsættes og dejen æltes sammen. Dejen st...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag