Video: Grill-steaks med brasiliansk marinade
Grill-steaks med brasiliansk marinadeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
4 timer 30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
Dressing
-
4 stk Hvidløg
-
4 spsk Olivenolie
-
1 deciliter Rødvinseddike
-
1.5 spsk Paprika
-
2 spsk Cayennepeber
-
1 tsk Peber
-
1 tsk Spidskommen
-
1 stk Laurbærblad
-
1 tsk Køkkensalt
-
4 stk Tykstegsbøf
-
0.5 deciliter Sorte oliven
-
1 spsk Frisk persille
Marinade/Dressing:
Pres hvidløget og bland alle ingredienserne til marinaden sammen i en skål.
Hæld 2/3 af marinaden i en plastik pose.
Læg bøfferne ned i posen, luk den og lad bøfferne marinere køligt i mindst fire timer.
Grill:
Klargør grillen.
Grill bøfferne til den ønskede status.
Vær opmærksom på, at marinerede bøffer bliver lidt hurtigere færdige end ferske bøffer.
Serveringsforslag:
Placér hver bøf i midten af en tallerken.
Drys med salt og peber og pynt med hakkede oliven og persille.
Servér resten af marinaden til de færdige bøffer.
Servéres med nye kartofler og flûtes.
Spørgsmål:
Til min 50-års fødselsdagsfest har jeg tænkt mig at gæsterne til hovedretten skal grille. Jeg vil gerne marinere forskellige slags kød: okse, lam, kylling, evt, svin. Hvilke typer kød vil du anbefale? Er det muligt at marinere kødet i en plastpose og derpå fryse det ned, så jeg ikke bliver for stresset op til selve festen? Venlig hilsen Lise
Svar:
Hej , du kan vel bare marinere en dag eller to i forvejen?
Hvis man fryser i marinaden så bliver det tit lidt "vandet".
Skal gæsterne selv grille ville jeg springe fjerkræ over.
Med hensyn til udskæringer så ville jeg nok vælge file',mørbrad, måske kotelet af lam.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
12/08-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagerens boller
Lun mælken og bland den med resten af ingredienserne undtagen mel. Tilsæt så mel og ælt d...
Sommergrøntsager med couscous
Skær auberginen i tern. Vend ternene med salt i en skål og lad det stå og trække i 30 min....
Taramasalata
TaramasalataStart med at fjern skorpen på brødet og læg det i en skål dækket med koldt van...