Grill-steaks med brasiliansk marinade

Grill-steaks med brasiliansk marinade
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

4 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Servéres med nye kartofler og flûtes.

Kokkens svar
grillfest

Spørgsmål:

Til min 50-års fødselsdagsfest har jeg tænkt mig at gæsterne til hovedretten skal grille. Jeg vil gerne marinere forskellige slags kød: okse, lam, kylling, evt, svin. Hvilke typer kød vil du anbefale? Er det muligt at marinere kødet i en plastpose og derpå fryse det ned, så jeg ikke bliver for stresset op til selve festen? Venlig hilsen Lise



Svar:
Hej , du kan vel bare marinere en dag eller to i forvejen?
Hvis man fryser i marinaden så bliver det tit lidt "vandet".
Skal gæsterne selv grille ville jeg springe fjerkræ over.
Med hensyn til udskæringer så ville jeg nok vælge file',mørbrad, måske kotelet af lam.

Mvh Tomas
opskrifter.dk

12/08-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Hallandsk laxlåda

Fiskeretter

Laksen skæres i mindre stykker/strimler. Smør et ovnfast fad og læg lakseskiverne i. Dry...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kaneltoasts

Vegetar

Rist toasbrødet i en brødrister. Smør smørret på den ene side af hver skive. Rør sukker og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Syltede rødløg

Vegetar
Stærk mad
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Bring vandet i kog. Skær løget i meget tynde skiver. Hæld det kogende vand over løg ski...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag