Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
10
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
250 gram Hvedemel
-
190 gram Smør
-
0,5 tsk Havsalt
-
0,5 spsk Sukker
-
50 gram Gær
-
1 deciliter Mælk
-
50 gram Smør
-
50 gram Sukker
-
25 gram Hakkede mandler
-
25 gram Rosiner
Hak mel og smør sammen og tilsæt salt og sukker.
Rør gæren ud i mælken, kom det i melet og ælt hurtigt dejen sammen.
Stil dejen til hævning i 10 min. og rør smør, sukker, mandler og rosiner sammen til et ensartet fyld.
Rul dejen ud i 4 cirkler og skær hver cirkel ud i 4 trekanter.
Fordel fyldet på trekanterne, rul dem sammen og stil dem til efterhævning på en bageplade i 30 min.
Bag hornene ved 225° i 10 min. og pynt med glasur.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Alpaca gryde
Hak løgende og svits dem på panden, steg herefter pølserne der er skåret ud i små stykker....
Lammekølle med ansjos og rosmarin
Hak hvidløg og ansjosfileter fint og mas dem til en fin masse med siden af en køkkenkniv....
Fetapakker
Smuldr fetaen sammen med hakket foråsløg og æg. Skær dejen ud i kvadrater på 7½ cm. Læg...