Video: Smørhorn fra familiejournal
Smørhorn fra familiejournalKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
10
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
250 gram Hvedemel
-
190 gram Smør
-
0.5 tsk Havsalt
-
0.5 spsk Sukker
-
50 gram Gær
-
1 deciliter Mælk
-
50 gram Smør
-
50 gram Sukker
-
25 gram Hakkede mandler
-
25 gram Rosiner
Hak mel og smør sammen og tilsæt salt og sukker. Rør gæren ud i mælken, kom det i melet og ælt hurtigt dejen sammen. Stil dejen til hævning i 10 min. og rør smør, sukker, mandler og rosiner sammen til et ensartet fyld. Rul dejen ud i 4 cirkler og skær hver cirkel ud i 4 trekanter. Fordel fyldet på trekanterne, rul dem sammen og stil dem til efterhævning på en bageplade i 30 min. Bag hornene ved 225° i 10 min. og pynt med glasur.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Asiatisk svampesalat
Varm olivenolien op i en wok, og svits svampene sammen med hvidløg, citrongræs og forårslø...
Koteletter á la florentine
Brun schnitzlerne på en pande og kom dem i et højt ovnfast fad, krydr dem med salt og pebe...
Ratatouille i filodej
Ordn alle grøntsagerne og skær dem i grove stykker. Put chili, løg og hvidløg i en stor...