Video: Ostefyldt kylling med løgsauce
Ostefyldt kylling med løgsauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
12
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
3 stk Kyllingebryst
-
4 stk Frisk persille
-
3 stk Lufttørret skinke
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
2 spsk Olivenolie
-
100 gram Naturel flødeost
-
2 spsk Frisk persille
-
2.3 stk Skalotteløg
-
1 stk Hvidløg
-
3 stk Frisk persille
-
2.5 deciliter Hønsebouillon
Skær en lomme i kyllingebrysterne og bred dem ud. Drys med friskkværnet peber. Fordel lidt persilleblade på hver og læg en skive skinke på. Bland flødeost med hakket persille og læg ostefyldet ovenpå skinken. Luk kødet om fyldet og hold det på plads med kødnåle eller snor. Brun dem let gyldne på alle sider i lidt olie, drys med peber og en smule salt. Kom tynde både af løg, tynde skiver af hvidløg og finthakket persille ved, hæld bouillonen på, og lad retten simre under låg i 20-25 min. til rullerne er akkurat gennemkogte. Tag kyllingekødet op og hold det varmt. Kog løgsaucen ind til en passende tykkelse (brug eventuelt lidt majsstivelse) og smag til. Skær kyllingestykkerne i halve og anret med løgsauce og ratatouille.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
grillet laks med løvstikkesmør og rugsalat
Fisk: Grill laksen på begge sider eller bag i ovnen 12-15 min. ved 200 grader. Rugsalat...
Jordbærkoldskål uden æg
Jordbærkoldskål uden ægRør sukker, vanillesukker og fløde sammen i en skål. Tilsæt A3...
Senneps- og dilddressing
Pisk sennep, eddike, vand, sukker og salt sammen i en skål. Tilsæt olie i en tynd strå...