Video: Hjemmelavet varm cacao
Hjemmelavet varm cacaoKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
0.75 deciliter Cacaopulver
-
2 deciliter Sukker
-
1 tsk Bordsalt
-
0.75 deciliter Vand
-
7.5 deciliter Skummetmælk
-
0.75 tsk Vanillesukker
-
0.5 deciliter Fløde 13%
Bland cacao, sukker og salt i en kasserolle.
Hæld kogende vand over.
Bring det hele i kog og rør rundt undervejs.
Lad det simre under omrøring i 2 min.
Pas på det ikke brænder på!
Rør mælken i og varm cacaoen op, men ikke til kogepunktet.
Fjern kasserollen fra blusset og tilsæt vanillesukker.
Fordel cacaoen i krus.
Hæld en lille smule fløde i hvert krus for at afkøle til drikkelig temperatur.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Makrelmoussé
Mos makrellen med tomatvæden fra dåse + saft af ½ citron.Karpers og basilikum kommes i. Rø...
Toscansk bønnesuppe
Olie hældes i en stor gryde over middelhøj varme. Svits hakket løg og presset hvidløg i ol...
Broccoli salat med solsikkekerner
Blandes sammen Dressing røres sammen og vendes i salaten Skal stå og trække i 3 timer