Video: Hjemmelavet varm cacao
Hjemmelavet varm cacaoKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
0.75 deciliter Cacaopulver
-
2 deciliter Sukker
-
1 tsk Bordsalt
-
0.75 deciliter Vand
-
7.5 deciliter Skummetmælk
-
0.75 tsk Vanillesukker
-
0.5 deciliter Fløde 13%
Bland cacao, sukker og salt i en kasserolle.
Hæld kogende vand over.
Bring det hele i kog og rør rundt undervejs.
Lad det simre under omrøring i 2 min.
Pas på det ikke brænder på!
Rør mælken i og varm cacaoen op, men ikke til kogepunktet.
Fjern kasserollen fra blusset og tilsæt vanillesukker.
Fordel cacaoen i krus.
Hæld en lille smule fløde i hvert krus for at afkøle til drikkelig temperatur.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tranebærchutney
Tranebær chutneyPut vand og sukker i en gryde og bring det i kog. Skræl og udkern æbl...
Dildsauce
Bland mayonnaise og creme fraiche. Tilsæt hakkede forårsløg, persille samt dild. Rør godt...
Østrigsk kirsebærdrøm
Æggehviderne piskes stive, og æggeblommerne piskes til en tyk creme med sukkeret.Citronska...