Video: Oste-enchiladas med grøn sauce
Oste-enchiladas med grøn sauceKøkken:
Ingredienser:
Andet
16
Tilberedningstid
1 timer 5 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
150 gram Frossen hakket spinat
-
1 spsk Smør
-
1 spsk Hvedemel
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
2.5 deciliter Skummetmælk
-
6 spsk Frisk koriander
-
3 stk Forårsløg
-
2 stk Frisk grøn chili
-
2 tsk Spidskommen
-
2 tsk Korianderpulver
-
1 deciliter Olie
-
12 stk Tortilla
-
500 gram Mozzarella 30+
-
1 stk Løg
-
1 spsk Frisk koriander
-
1 deciliter Creme fraiche 18%
Sauce:
Kog spinaten som angivet på emballagen.
Dræn spinaten og sæt den til side.
Smelt smørret i en gryde ved moderat varme.
Tilsæt mel og rør rundt i et par minutter; smørret må ikke blive brunet.
Pisk gradvis fløde og mælk sammen med smørret.
Lad det simre til det tykner, ca. 5 min.
Hak koriander, forårsløg og chilier fint.
Rør spinat, koriander, forårsløg og chili i saucen.
Tag saucen af blusset og purér den i en blender til den er næsten helt glat.
Smag til med salt og peber.
Enchiladas:
Varm olien i en pande, der passer i størrelsen til tortillaerne.
Dyp nu tortillaerne i olien, ca. 15 sek. på hver side.
Tag dem op og dræn dem på køkkenrulle.
Hak løg og koriander fint og bland dem i en skål.
Tag 1/3 af osten fra.
Fordel resten af osten på midten af tortillaerne.
Fordel herpå 2 spsk af løgblandingen på hver tortilla.
Rul tortillaerne sammen om fyldet.
Varm ovnen til 190°C.
Placér tortilaerne med sømmen nedad i et stort ovnfast fad.
Rør creme fraichen sammen med saucen og hæld denne over tortilaerne.
Drys med den sidste fjerdedel ost.
Bag nu tortillaerne i ca. 25 min. eller til osten er smeltet og gylden på toppen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lynsyltede rødløg
Lynsyltede rødløgBring vandet i kog. Skær rødløget i meget tynde skiver.Hæld det kogende v...
Vinaigrette med basilikum, mynte og appelsin
Blend alle ingredienserne i en blender. Blandingen skal have en flydende, men fyldig konsi...
Pastafad med kalkunkød
Pastafad med kalkunkødPastaKog pastaen efter anvisningen på posen. Hæld pastaen i et stort...