Video: Koteletter i fad
Koteletter i fadKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Nakkekotelet
-
2 tsk Paprika
-
2 spsk Olie
-
1 stk Løg
-
1 Bacon
-
250 gram Champignon
-
1 dåse Tomatpure
-
5 deciliter Piskefløde 38%
Koteletter i fad
Vend koteletterne i mel og drys dem med paprika, salt og peber.
Steg koteletterne i olie på en pande over middel varme.
Når de er blevet gyldne på begge sider, lægger du dem i et ovnfast fad.
Tænd ovnen på 190 grader.
Pil og hak løget i små tern og skær bacon i små stykker.
Svits begge dele i en lille gryde.
Skær champignonerne i kvarte og tilføj dem.
Svits til champignonerne er blevet gyldenbrune.
Tilsæt tomatpuré og fløde og lad det simre, indtil væden begynder at koge ind.
Hæld nu saucen over koteletterne.
Fadet med koteletter og sauce sættes i den forvarmede ovn (ca. 190 grader) i ca. 30 minutter.
Nyd dine koteletter i fad - velbekomme.
Vin - Caprili Rosso Toscana Ilex - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Az. Agr. Caprili, Toscana, Italien, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 96,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Caprili Rosso Toscana IlexVinhuset Caprili råder over 58 hektar i det sydvestvendte område af kommunen Montalcino, men det er kun de bedst beliggende 15 hektar, der er tilplantet med vi... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Mange muligheder med koteletter i fad
Her har du opskriften på en traditionel og nem omgang koteletter i fad. Men du kan i virkeligheden tilføje alt, hvad hjertet begærer, i saucen. Det kunne være hvidløg, kartofler, forskellige krydderurter m.m.
Serveringstips
Koteletter i fad fungerer rigtig godt samen med ris og grøntsager, men der er gode muligheder for at eksperimentere med andet tilbehør. Prøv fx vores opskrifter på ovnstegte koteletter med Hoisin sauce og koteletter á la florentine. Begge retter er super lækre.
Spørgsmål:
På billedet ligger der nogle krydderier, er det Rosmarin ? Skal det også i fadet el. ligges det blot som pynt ? Venlig hilsen Lars Axelsen
Svar:
Ja - det ligner meget rosmarin, men her er det kun brugt som pynt, så det kunne lige så godt være hakket persille. Det ville jeg selv foretrække - drys lidt hakket persille på retten lige før serveringen.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
02/03-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
har i et bedre forslag til hvad man kan bruge i steden for champignon?
Svar:
Du kan bruge en anden svamp, eller gulerod, eller pastinak - der er mange muligheder :-)
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
27/11-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Kan man stege kotteletter på panden
Svar:
Ja - det kan du sagtens, de skal have ca.10 min.på hver side.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
17/05-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Jeg har tænkt mig at serverer ris og kartofler til - har du noget nyt og spændende? Hvad kan man blande ris med ? Hvordan laver man spændende kartofler? Hilsen hb65
Svar:
Du kan komme frisk hakket krydderurter i risen når de er kogt færdige. Du kan bruge de urter der passer bedst til retten - i denne opskrift vil jeg anbefale basilikum eller koriander.
Du kan også prøve at koge ris med en anelse gurkemeje, så bliver de flotte gule. Tilsæt små tern af peberfrugt .
Hvis du skriver kartofler i "søg" kommer der rigtig mange opskrifter med kartofler - der er masser af muligheder.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
02/05-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kylling i karry med kokosmælk
Kylling i karry med kokosmælkHak først løget fint, og skær kyllingefileterne i tern eller...
Hjemmelavet snaps
Hjemmelavet snapsUdgangspunktet for en snaps er smagen, som man kan variere efter behov me...
Vegetar tærte
Vegetar tærteTærtedejKom mel, salt og smør i en skål og bland det godt sammen. Saml ingred...