Video: Ovnstegte koteletter med Hoisin sauce
Ovnstegte koteletter med Hoisin sauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
13
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4 stk Koteletter
-
2 stk Porre
-
2.3 stk Gulerod
-
3 stk Bladselleristilk
-
1 pakke Nudler
-
2 tsk Finthakket hvidløg
-
2 tsk Hakkede peberkorn
-
3 spsk Hoisin sauce
-
3 spsk Sojasauce
-
4 spsk Citronsaft
-
3.4 spsk Olie
-
1 tsk Groft salt
-
0 Vand
Bland en marinade af hvidløg, peber, Hoisin sauce, soya, citronsaft og olie i en skål.
Fordel marinaden omhyggeligt over koteletterne, og lad dem marinere i mindst 30 minutter.
Smør et ildfast fad med lidt olie, kom grøntsagerne i fadet sammen med koteletterne og resten af marinaden, og drys med salt.
Kom fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 40 minutter, eller til kødet er gennemstegt, og der stadig er bid i grøntsagerne.
Vend kød og grøntsager efter ca. 20 minutter, og tilsæt lidt vand.
Anret på fad, pynt med strimler af citronskal og snittet forårsløg, og server sammen med en skål soya og kogte nudler.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æblekompot
ÆblekompotHalver æblerne og skær kernehuset fra. Skær derefter æblerne i grove stykker.Læg...
Borsch
Alle grøntsagerne skæres i tern og svitses i smørret, uden de tager farve. Bouillon, kryd...
Vildsvinekoteletter i fad
Vend koteletterne i mel, salt, karry og paprika. Brun koteletterne på panden og læg dem de...