Video: Ovnstegte koteletter med Hoisin sauce
Ovnstegte koteletter med Hoisin sauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
13
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4 stk Koteletter
-
2 stk Porre
-
2.3 stk Gulerod
-
3 stk Bladselleristilk
-
1 pakke Nudler
-
2 tsk Finthakket hvidløg
-
2 tsk Hakkede peberkorn
-
3 spsk Hoisin sauce
-
3 spsk Sojasauce
-
4 spsk Citronsaft
-
3.4 spsk Olie
-
1 tsk Groft salt
-
0 Vand
Bland en marinade af hvidløg, peber, Hoisin sauce, soya, citronsaft og olie i en skål.
Fordel marinaden omhyggeligt over koteletterne, og lad dem marinere i mindst 30 minutter.
Smør et ildfast fad med lidt olie, kom grøntsagerne i fadet sammen med koteletterne og resten af marinaden, og drys med salt.
Kom fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 40 minutter, eller til kødet er gennemstegt, og der stadig er bid i grøntsagerne.
Vend kød og grøntsager efter ca. 20 minutter, og tilsæt lidt vand.
Anret på fad, pynt med strimler af citronskal og snittet forårsløg, og server sammen med en skål soya og kogte nudler.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fisk i kokosmælk
Mariner filetterne i halvdelen af gurkemeje, salt og limesaft. Lad dem trække 15 min og sk...
Fars med vintergrøntsager
Rør kød og mel sammen. Tilsæt æg, løg, squash, salt og peber. Rør mælken i lidt efter lidt...
Farsbrød med feta
Farsbrød med feta Tænd først ovnen på 200 grader (eller 180 grader varmluft). Mens ov...