Video: Ovnstegte koteletter med Hoisin sauce
Ovnstegte koteletter med Hoisin sauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
13
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4 stk Koteletter
-
2 stk Porre
-
2.3 stk Gulerod
-
3 stk Bladselleristilk
-
1 pakke Nudler
-
2 tsk Finthakket hvidløg
-
2 tsk Hakkede peberkorn
-
3 spsk Hoisin sauce
-
3 spsk Sojasauce
-
4 spsk Citronsaft
-
3.4 spsk Olie
-
1 tsk Groft salt
-
0 Vand
Bland en marinade af hvidløg, peber, Hoisin sauce, soya, citronsaft og olie i en skål.
Fordel marinaden omhyggeligt over koteletterne, og lad dem marinere i mindst 30 minutter.
Smør et ildfast fad med lidt olie, kom grøntsagerne i fadet sammen med koteletterne og resten af marinaden, og drys med salt.
Kom fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 40 minutter, eller til kødet er gennemstegt, og der stadig er bid i grøntsagerne.
Vend kød og grøntsager efter ca. 20 minutter, og tilsæt lidt vand.
Anret på fad, pynt med strimler af citronskal og snittet forårsløg, og server sammen med en skål soya og kogte nudler.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Græskarsuppe med hokkaido
GræskarsuppeDu skal starte med at skrælle græskarret og skære det i grove tern. Herefter p...
Ovnstegt kalkunbryst med champignonsauce
Rens champignoner og skær dem i skiver. Svits champignonerne i smørret uden at de tager fa...
Mandelbrød
Forvarm ovnen til 180°C.Pisk æg og sukker sammen, til det er tykt. Tilsæt mel og hakkede m...