Video: Persillesauce
PersillesauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
5
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
60 gram Smør
-
60 gram Hvedemel
-
6 deciliter Skummetmælk
-
1 bdt Frisk persille
-
1 knsp Revet muskatnød
Smelt smørret og rør melet i. Der piskes, og mælken tilsættes lidt efter lidt. Når saucen koger, tilsættes finthakket persille, salt og peber. Kog op (under omrøring) og smag til med ganske lidt muskatnød.
Fortrinlig som tilbehør til danske retter, f.eks. stegt flæsk
Spørgsmål:
Hey - jeg ville bare høre hvad sovsen kommer til at smage mest af: med finthakket persille eller grofthakket persille mvh bethina
Svar:
Det har ingen betydning, når saucen er varm får du smagen ud alligevel.
mvh
Tomas
opskrifter.dk
21/08-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nye kartofler med chili-koriander salsa
Pil kartoflerne og kog dem i 10-15 min. Mens kartoflerne koger, laves salsaen: Åbn chi...
Sirupslagkage
SirupsbundeFørst tager du det bløde smør og pisker det sammen med sukker, til det smuldrer...
Kirsebærtærte
Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker, kanel og creme fraiche og ælt dejen let sammen. Læg...