Video: Hallandsk laxlåda
Hallandsk laxlådaKøkken:
Ingredienser:
Andet
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
400 gram Saltet laks
-
1 tsk Peber
-
1 tsk Kapers
-
2 spsk Rasp
-
1 spsk Olie
-
4 stk Æg
-
2.3 deciliter Mælk
Laksen skæres i mindre stykker/strimler.
Smør et ovnfast fad og læg lakseskiverne i.
Drys med peber (+ salt ved fersk laks).
Strø rasp og smeltet smør/olie over.
Rør æg og mælk sammen og tilsæt evt. kapers.
Hæld over og drys med lidt rasp.
Bages i ovn ved 225 gr. til æggene er stivnet.
Smager bedst lidt afkølet som forret eller som frokostret.
SALTNING AF LAKS.
Hvis købt fersk/frossen laks - lægges den i plastikpose - tilsættes et par håndfulde salt, klemmes fri for luft og bindes til.
Efter ca. 4-6 timer er den klar til anvendelse efter skylning.
Hvis den ligger natten over, da udvandes ca. 1 time.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Abrikos- og valnøddetærte
Abrikos- og valnøddetærteMørdej: Ælt mel, smør, sukker og æg godt sammen og stil i køleska...
Løgsuppe med æblecider
Smelt smørret med olien ved middelhøj varme i en stor gryde.Tilsæt skiveskårne løg og svit...
Savoykål med æbler
Fjern de yderste blade fra savoykålen, og flæk den i kvarte. Skær så bunden af ogvflæk de...