Video: Whiskysauce
WhiskysauceKøkken:
Ingredienser:
Fransk
10
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
25 gram Smør
-
1 stk Løg
-
1 dåse Tomatpure
-
3 deciliter Piskefløde 38%
-
2 deciliter Skummetmælk
-
0.5 deciliter Whiskey
-
0.5 tsk Sukker
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
0.5 spsk Kulør
Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden, at det bruner.
Hak løget.
Svits det i ca. 1 min.
Tilsæt tomatpuré og svits i yderligere ca. 1 min.
Tilsæt fløde, mælk, whisky, sukker, salt og peber.
Bring saucen i kog og kog den ved jævn varme, under omrøring i ca. 2 min.
Tilsæt kuløren og smag whiskysaucen til.
Spørgsmål:
whiskysåsen serverar till alla maten? till exenpel fisk biff lamm kyckling eller bara till fisk? tack.
Svar:
Hej , jag hade nog valt denna sås till kött
Mvh Tomas
recept.se
29/06-2011 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Kan sovsen laves dagen før den skal serveres for gæsterne? Mvh. V.
Svar:
Hej , inget problem i det
Mvh Tomas
opskrifter.dk
13/10-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Beurre blanc - Smørsauce
Sådan laver du en Beurre blanc smørsauce Kom løg, vineddike og vin op i en gryde, lad det...
Agurk i kærnemælks- og sennepsdressing
Riv agurkerne. Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Stil dressingen på køl indtil s...
Italiensk tærtedej
Bland ingredienserne godt sammen, og fordel i en tærteform.Fyld tærtenbunden med fx stegte...