Video: Whiskysauce
WhiskysauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Tilbehør
10
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
25 gram Smør
-
1 stk Løg
-
1 dåse Tomatpure
-
3 deciliter Piskefløde 38%
-
2 deciliter Skummetmælk
-
0.5 deciliter Whiskey
-
0.5 tsk Sukker
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
0.5 spsk Kulør
Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden, at det bruner. Hak løget. Svits det i ca. 1 min. Tilsæt tomatpuré og svits i yderligere ca. 1 min. Tilsæt fløde, mælk, whisky, sukker, salt og peber. Bring saucen i kog og kog den ved jævn varme, under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt kuløren og smag whiskysaucen til.
Spørgsmål:
whiskysåsen serverar till alla maten? till exenpel fisk biff lamm kyckling eller bara till fisk? tack.
Svar:
Hej , jag hade nog valt denna sås till kött
Mvh Tomas
recept.se
29/06-2011 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Kan sovsen laves dagen før den skal serveres for gæsterne? Mvh. V.
Svar:
Hej , inget problem i det
Mvh Tomas
opskrifter.dk
13/10-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Svitsede hvidløgskartofler
Skyl kartoflerne grundigt og skær dem i tern. Opvarm olien i en stor pande, der er sto...
Dampet torsk med blomkål og safran
Skær blomkål i kvarte på langs. Skær hver kvart i skiver (på ca. 1 cm tykkelse) på langs....
Bjørns Kartoffelrøsti
Riv kartoflerne med den grove side af rivejernet og pres dem for væde. Opvarm panden og...