Video: Koreansk agurkesalat
Koreansk agurkesalatKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
2 stk Agurk
-
3 tsk Køkkensalt
-
2.5 deciliter Vand
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Forårsløg
-
2 spsk Eddike
-
1 tsk Sukker
-
0.5 tsk Cayennepeber
-
3 tsk Sesamfrø
Agurkerne skrælles og skæres i tynde skiver.
De puttes i en skål, drysses med salt og tilsættes vand.
Lad dem ligge i 15 min. og hæld derefter al væde fra.
Hvidløg og forårsløg hakkes fint.
De blandes med alle resterende ingredienser og hældes sammen med agurkerne.
Blandes godt og serveres afkølet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Indbagt torsk med krydderurter
Tænd ovnen og forvarm den til 200°C.Lav en tyk opbagt sauce af smør, mel, mælk og citronsa...
Fiskepakke med torsk
Snit hvidkålen fint og skær porren i skiver, fordel det i 2 portioner og læg grøntsagerne...
Blomkålsgratin med sprødt låg
Ovnen forvarmes til 180 grader. Pastaen koges mør i rigeligt, spilkogende vand. Vandet hæl...