Video: Stærk mexicansk sauce
Stærk mexicansk sauceKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
2 timer 20 minutter
Antal personer:
-
4 stk Løg
-
4 dåse Hakkede tomater
-
6 stk Hakket jalapeño
-
2 tsk Spidskommen
-
2 tsk Bordsalt
-
2 spsk Sukker
-
1 deciliter Hvidvinseddike
-
2 stk Hvidløgs fed
-
200 gram Tomatpure
-
1.5 deciliter Tomatketchup
-
2.5 deciliter Vand
Hak løgene. Bland alle ingredienserne i en stor gryde og rør godt rundt.
Bring langsomt blandingen i kog.
Skru ned for varmen og lad saucen simre i mindst to timer.
Lad blandingen afkøle fuldstændig.
Hæld den i skoldede syltetøjsglas eller lignende.
Kan holde sig adskillige uger i køleskabet.
Spørgsmål:
hey jeg ville gerne vide om der var et alternativ til mælk i en opbagt sovs. eller en fløde baseret sovs. jeg skal lave mad til to laktose allergigere og kan derfor kun bruge det i meget små mængder. Ville kokusmælk, eller soya mælk kunne bruges? mvh Joy
Svar:
Hej Joy, umiddelbart lyder dit forslag meget fornuftigt, du kunne evt. bruge hønsebouillion også ?
Mvh Tomas
opskrifter.dk
04/09-2010 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Spicy mama
Begynd med at optø skaldyrene, hvis frosne benyttes. Rejerne og muslingerne skal af med de...
Selleri- og kartoffelsuppe
Smelt smør og olie i en stor gryde. Tilsæt tyndtskårne porrer og hakket løg og svits i ca....
Chokolade cupcakes
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps.Bland mel og bagepulver sammen og...