Video: Marianne Mogensens kanelkage
Marianne Mogensens kanelkageKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Sukker
-
600 gram Hvedemel
-
2 spsk Kanel
-
3 tsk Natron
-
7.5 deciliter Kærnemælk
-
175 gram Smeltet Margarine
Mel,natron,sukker og kærnemælk blandes.margarine smeltes,alle ingreddienser blandes godt sammen.dejen hældes i en smurt brandepande og bages ved 200 grader i ca. 20 - 25 minutter
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Italiensk suppe
Skær bacon i små stykker og brun det i en stor gryde. Hak de 3 løg, den ene stængel seller...
Mørdej (salt)
Smør, salt og mel æltes sammen til en smuldret dej, cremefraichen tilsættes, og dejen ælte...
Fransk kylling
Placér kyllingebrysterne mellem to stykker plastikfolie og bank dem med en kødhakker. Opva...