Video: Sukkerstegt svinebov
Sukkerstegt svinebovKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
7
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
1 timer 20 minutter
Antal personer:
-
1 kg Afpudset svinebov
-
2 spsk Olie
-
3 stk Forårsløg
-
2 tsk Sukker
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
1 deciliter Vand
-
2 spsk Fish sauce
Skær kødet i store terninger.
Skær ikke fedtet væk, da det er en uundværlig komponent i retten.
Varm olie i en stor gryde og svits finthakkede forårsløg til de er gyldne.
Tilsæt svinekødet og steg til kødet mister sin røde farve.
Tilsæt sukker, salt og peber og steg videre, til kødet er brunet.
Tilsæt vand og lad det simre i en time uden låg.
Tilsæt fishsauce og lad det simre videre til kødet er næsten tørt.
Rør oftere og oftere undervejs, især når retten er ved at blive helt tør.
Servér med hvide ris
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Aljotta - fiskesuppe
Hak løg og hvidløg og steg i olien indtil bløde. Flå tomaterne, skær dem i små terninger o...
Helstegt mørbrad med rosti og rødvinssauce
Oksemørbraden:Start med at afpudse mørbraden for sener. Varm ovnen op og brun mørbraden I...
Pasta med ærter, spinat og gedeost
Kog pastaen al dente. Bælg ærterne og skyl spinaten, skær springløg (eller forårsløg) i ty...