Video: Havregrødspandekager
HavregrødspandekagerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
125 gram Havregryn
-
4 deciliter Mælk
-
4 deciliter Vand
-
0.5 tsk Salt
-
1 stk Æg
-
1 spsk Hvedemel
-
1 tsk Vanillesukker
Klatkager af havregrød
Start med at lave din havregrød - kog havregryn med vand eller mælk og tilsæt salt når den begynder at koge.
Rør hyppigt, så grøden ikke brænder på.
Når grøden er kølet tilpas ned tilsæt mel, æg og vaniljesukker og rør dejen sammen.
Smelt lidt smør på en pande og lav en masse klatkager af grøden med en spiseske.
Steg dem i 3-5 minutter til de bliver gyldne på begge sider.
Server dem med lidt frisk frugt eller spis dem som de er.
Undgå madspild
Klatkager er fantastiske når du har lidt havregrød tilbage fra morgenmaden.
Tilsæt lidt kanel i klatkage blandingen hvis du vil krydre med ekstra smag. Top dem med lidt kokosdrys eller friske bær. Mums!
Klatkager fungerer også virkelig godt med risengrød a la denne opskrift.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gammeldags hjemmelavet rødkål
Gammeldags hjemmelavet rødkålFjern de yderste blade fra rødkålen. Snit derefter rødkålen f...
BBQ sauce
Alle ingredienser blandes Rigtig god til grillet kød
Dyrekølle af rådyr med vildtsauce
Dyrekølle af rådyrDu skal lægge ud med at blande en marinade af rødvin, olie, laurbær, ene...