Oksekød med sesamsauce

26/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Asiatisk

Hovedret

2 timer 20 minutter

25 minutter

11



Fremgangsmåde:

Skær oksekødet i endnu tyndere strimler (evt. halvt over på langs). Bland salt, natron, vand og sojasauce. Hæld krydderiblandingen over kødet og ælt det sammen til væden er opsuget af kødet. Lad kødet marinere i 2 timer.

Varm jordnøddeolie i en wok, tilsæt presset hvidløg og kød og svits det hele i et par minutter. Tilsæt bouillon og bring det i kog. Jævn saucen med en blanding af maizena og koldt vand og bring den i kog til den tykner, bland sesamfrø i saucen. Sluk for varmen og rør chilisauce i retten.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 3

250 gram Oksekød i strimler

0.5 tsk Køkkensalt

0.3 tsk Natron

2 spsk Vand

1 spsk Sojasauce

1 stk Hvidløgs fed

3 spsk Jordnøddeolie

1 liter Oksebouillon

3 spsk Maizena

2 tsk Sød chilisauce

3 spsk Sesamfrø

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g