Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
2 timer 20 minutter
25 minutter
11
Fremgangsmåde:
Skær oksekødet i endnu tyndere strimler (evt. halvt over på langs). Bland salt, natron, vand og sojasauce. Hæld krydderiblandingen over kødet og ælt det sammen til væden er opsuget af kødet. Lad kødet marinere i 2 timer.
Varm jordnøddeolie i en wok, tilsæt presset hvidløg og kød og svits det hele i et par minutter. Tilsæt bouillon og bring det i kog. Jævn saucen med en blanding af maizena og koldt vand og bring den i kog til den tykner, bland sesamfrø i saucen. Sluk for varmen og rør chilisauce i retten.
Antal personer: 3
250 gram Oksekød i strimler
0.5 tsk Køkkensalt
0.3 tsk Natron
2 spsk Vand
1 spsk Sojasauce
1 stk Hvidløgs fed
3 spsk Jordnøddeolie
1 liter Oksebouillon
3 spsk Maizena
2 tsk Sød chilisauce
3 spsk Sesamfrø