Video: Thailandsk rejesauce
Thailandsk rejesauceKøkken:
Ingredienser:
Thailandsk
7
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
4 tsk Rejepasta
-
4 stk Hvidløg
-
2 tsk Sambal Oelek
-
2 tsk Sukker
-
2 spsk Citronsaft
-
1.5 spsk Sojasauce
-
3 spsk Vand
Put rejepasta, hvidløg, sambal oelek, sukker, citronsaft, sojasauce og vand i en blender og blend det, til det er en glat masse.
Hæld saucen i en skål og servér den som tilbehør til f.eks. rå eller letkogte grøntsager, kogte rejer eller skiver af hårdkogt æg.
Spørgsmål:
Hvad er rejepasta, og hvor køber man det?
Svar:
Kære bruger
Det er en tyktflydende masse/pasta som er lavet på blendede kæmperejer og salt. Rejepasta kan kendes på en kraftig lugt, men kræves i asiatiske retter som denne her.
Du kan købe dem i asiatiske markeder og butikker, eller velassorterede supermarkeder.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
10/05-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Selleribøf
Selleribøf - den hurtige vegetarbøfHvis aftensmaden hurtigt skal på bordet, og samtidigt v...
Grillet laks med råstegte kartofler
Smørret røres blødt i en skål, herefter kommes de knuste hvidløg, persille og citronsaften...
Abrikosboller
AbrikosbollerVarm vandet (lillefingervarmt) og opløs gæren heri. Hak abrikoserne groft. Ti...