Video: Grillede nakkekoteletter med ananassalsa
Grillede nakkekoteletter med ananassalsaKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
1 spsk Olie
-
2.5 tsk Spidskommen
-
0.5 tsk Peber
-
1.5 tsk Køkkensalt
-
4 stk Nakkekotelet
-
0.5 stk Ananas
-
1 stk Rødløg
-
1 stk Frisk grøn chili
-
1 spsk Limesaft
Klargør en grill til middelhøj varme.
Rør olie, kommen, salt og peber sammen i en skål.
Smør koteletterne med denne marinade.
Rør ananas i tern, hakket løg, finthakket chili, limesaft og en anelse salt sammen i en skål.
Grill koteletterne på en let olieret grill, 6-8 min. i alt.
Overfør de færdige koteletter til et fad og servér dem med ananassalsa.
Vin - Caprili Rosso Toscana Ilex - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Az. Agr. Caprili, Toscana, Italien, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 96,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Caprili Rosso Toscana IlexVinhuset Caprili råder over 58 hektar i det sydvestvendte område af kommunen Montalcino, men det er kun de bedst beliggende 15 hektar, der er tilplantet med vi... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Dressing til rejecocktail
Dressing til rejecocktailPisk fløden let. Derefter, rører du alle de resterende ingrediens...
Bananlagkage
Pisk fløden til skum og mos bananerne. Bland den med de mosede bananer. Tilsæt vanilje...
Sommerbudding med creme fraiche
Skær skorpen af brødet og smør det på begge sider. Smør et antal små ramekins (1 pr. perso...