Video: Kylling i wok med asparges, forårsløg og sukkerærter
Kylling i wok med asparges, forårsløg og sukkerærterKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
300 gram Kyllingebryst
-
3 spsk Vindruekerneolie
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Citrongræsstilk
-
2 tsk Chili paste
-
1 tsk Sambal Oelek
-
1 stk Lime
-
1 spsk Fish sauce
-
250 gram Grøn asparges
-
2 stk Forårsløg
-
250 gram Sukkerært
-
3 spsk Frisk purløg
Hak kyllingekødet groft med en kniv.
Varm olien i en wok og steg hvidløg, citrongræs og chilipasta et øjeblik.
Tilsæt kyllingekødet og steg det under omrøring i ca. 5 minutter.
Kom sambal oelek og saften fra limefrugten ved og lad kødet stege yderligere to minutter.
Smag retten til med fishsauce og sukker og sæt den til side.
Blanchér aspargesstykkerne og forårsløgene i to minutter samt sukkerærterne i et minut i kogende letsaltet vand, afdryp og afkøl.
Ved serveringen anrettes de blancherede grøntsager på et fad, og kyllingekødet hældes over.
Klip purløg hen over retten.
Velbekomme!
Et godt tip!
Du kan eventuelt servere denne ret med nudler til - så er der lidt til at dyppe i sovsen.
Du kan alternativt til denne opskrift servere vores ret med Risnudler - en lille perle fra det asiatiske køkken!
Spørgsmål:
vad är fisksås som ni har med i så många recept?
Svar:
Hej , i detta receptet så är det en asiatisk kall sås som andvänds som smakförstärkare , mycket andvänt i Asien , kan köpa i special affärer
Mvh Tomas
recept.se
21/05-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
vil jeg også få et godt resultat hvis jeg vil bruge alle de kyllingeoverlår jeg har i min fryser ? vi skal vare 6pers.?
Svar:
Hej , jeg tror enda at din ret bliver bedre af det
Mvh Tomas
opskrifter.dk
18/03-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Frøsnappere med pikantost
Frøsnapper med pikantflødeostStart med at smelte smørret og tilsæt mælken og lad det afkøl...
Boller med margarine
Smuldr gær i skålenTilsæt salt og sukker.Så det halv-varme vand og flydende margarine. Her...
Appelsin-mandelkage
Kog appelsinerne hele i ca. 1 time, eller til de er møre. Hæld vandet fra, skær dem i kvar...