Video: Indonesisk kyllingesuppe
Indonesisk kyllingesuppeKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
11
Tilberedningstid
1 timer 5 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 stk hel kylling
-
2 tsk Køkkensalt
-
6 stk Grøn peberfrugt
-
1 stk Blegselleri
-
1 stk Løg
-
2 cm Ingefær
-
2 stk Hvidløg
-
60 gram Nudler
-
400 ml Adzuki bønnespire
-
2 stk Hårdkogt æg
-
3 stk Forårsløg
Partér kyllingen, læg den i en gryde med nok vand til at dække den og tilsæt salt, peberkorn, selleri, løg, ingefær og hvidløg.
Opvarm til kogepunktet, skru ned til medium varme, læg låg på og lad det simre i ca. 45 min.
Lad det afkøle til lunken temperatur og si suppen.
Fjern skind og ben fra kyllingen og gem kødet.
Mens kyllingen koger tilberedes nudlerne, som skal kopges i 5-6 min.
Tilsæt de kogte nudler i suppen sammen med kyllingestykkerne.
Kog suppen op og smag til.
Bønnespirerne lægges i en suppeterrin og den kogende suppe hældes over.
Den pyntes med hakkede æg og forårsløg og serveres med det samme.
Kan spises med alle former for indonesisk tilbehør
Spørgsmål:
Hej, kan du hjælpe mig med en rigtig nem kyllingesuppe med grøntsager? Helst ikke en thai eller kinesisk - og uden kokosmælk. På forhånd mange tak. Mvh, Helene
Svar:
Ja - denne her kan du måske bruge:
Indonesisk kyllingesuppe
Hvis du ikke kan lide ingefær, som har en markant smag, kan du erstatte med f.eks.karry.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
25/07-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Creme brulée med abrikoser og hindbær
Flæk abrikoserne og læg dem i et ildfast fad. Drys med sukker, flæk vanillestangen og læg...
Karry-linsesuppe med spinat
Karry-linsesuppe med spinatOpvarm olien i en stor gryde. Tilsæt finthakket løg, hakke...