Video: Julekage med kirsebær
Julekage med kirsebærKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
2 timer 30 minutter
Antal personer:
-
2 deciliter Sukker
-
200 gram Smør
-
2 stk Æg
-
1 deciliter Appelsinjuice
-
5 deciliter Hvedemel
-
1 tsk Bagepulver
-
350 gram Rosiner
-
250 gram Kirsebær
Julekage med kirsebær
Forvarm ovnen til 150 grader.
Beklæd en brødform med bagepapir.
Pisk smør og sukker sammen, til det er let og luftigt.
Tilsæt piskede æg samt appelsinsaft og bland godt.
Si mel og bagepulver sammen.
Vend 1/6 af melblandingen med rosiner og kirsebær i en separat skål.
Tilsæt resterende melblanding til dejen og bland godt.
Tilsæt de melblandede bær og rosiner til dejen og bland det godt.
Hæld dejen i den klargjorte form.
Bag kagen i 2½ time.
Servér julekagen med kirsebær med det samme eller dagen efter - velbekomme!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Aïoli
Sådan laver du aïoliKom æggeblomme, eddike, hvidløg samt salt og peber i en foodprocessor...
Smoothie med det hele
Blend det hele sammen og du får en lækker smoothie som kan spises til ethvert måltid.NB: h...
Butterdejsindbagt babyspinat
Sautér spinat med forårsløg, hvidløg, løg, salt, citronpeber og basilikum.Bland spinatblan...