Forretter
Nutrition facts: 1 calories 8.8333333333333 carb 1.1333333333333 fat 4.3833333333333 fiber 8.775 protein 0.315 fat 0.74166666666667 sugar

Video: Oksemørbrad med peberrod og ristet hvidløg

Oksemørbrad med peberrod og ristet hvidløg

Oksemørbrad med peberrod og ristet hvidløg

Oksemørbrad med peberrod og ristet hvidløg
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Italiensk

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

50 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin - Exmoor Cabernet Sauvignon - Stk. pris v/6 flasker


Vinhus: Xanadu (Rathbone),   Grampians, Australien, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 129,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Exmoor Cabernet SauvignonExmoor er Xanadu's forbedrede pendant til "Next of Kin"-serien, der byder på strukturerede hverdagsvine i flot harmoni og balance og til en yd... læs mere


Køb og spar 10%  

Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Kold oksemørbrad

Spørgsmål:

Jeg har en stegt oksemørbrad liggende i fryseren. Kan jeg servere den kold med peberrod som frokostret eller er den en måde at varme stegen på uden den bliver tør?



Svar:
Hej , du kan begge dele.Kan man varme den på en måde så at den bliver næsten lige så lækker som den dag I fik den første gang ? Nej , desværre det går ikke med en teknik jeg kender.
Men som du skrev; server den kold, du kan også skære den i skiver og lige vende den på panden og servere noget varmt til

Mvh Tomas
opskrifter.dk

13/06-2009 af Opskrifter.dk

Intervalstegning

Spørgsmål:

Jeg fik til mit bryllup en oksemørbrad, der var intervalstegt. den var super mør og lækker. Hvordan gør man? Mvh. Tove



Svar:
Intervalstegning er et udtryk for, at stegen tilberedes af flere omgange.

En oksemørbrad(alt efter størrelsen) skal have 4 gange ca. 10 min. i ovnen ved 200 grader. i mellem hver tilberedning skal kødet ud og hvile indpakket i alufolie og et viskestykke i 10 min.

Så når kødet tages ud efter sidste stegning af 10 min., skal det lige hvile 10 min. inden det kan skæres ud.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

17/05-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Kalvelårtunge grillet med rosmarin og citron

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Grillet kalvelårtunge med rosmarin og citronKalvelårtungen afpudses.Opvarm en penslet gril...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3727
Opskrift

Marianne Mogensens kanelkage

Vegetar

Mel,natron,sukker og kærnemælk blandes.margarine smeltes,alle ingreddienser blandes godt s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1483
Opskrift

Æblegløgg

ÆbleglöggKog æblejuice og 10 kanel stænger op, sluk for varmen og lad det trække i en halv...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3426

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag