Forretter
Nutrition facts: 1 calories 8.8333333333333 carb 1.1333333333333 fat 4.3833333333333 fiber 8.775 protein 0.315 fat 0.74166666666667 sugar

Video: Oksemørbrad med peberrod og ristet hvidløg

Oksemørbrad med peberrod og ristet hvidløg

Oksemørbrad med peberrod og ristet hvidløg

Oksemørbrad med peberrod og ristet hvidløg
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Italiensk

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

50 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin - Exmoor Cabernet Sauvignon - Stk. pris v/6 flasker


Vinhus: Xanadu (Rathbone),   Grampians, Australien, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 129,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Exmoor Cabernet SauvignonExmoor er Xanadu's forbedrede pendant til "Next of Kin"-serien, der byder på strukturerede hverdagsvine i flot harmoni og balance og til en yd... læs mere


Køb og spar 10%  

Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Kold oksemørbrad

Spørgsmål:

Jeg har en stegt oksemørbrad liggende i fryseren. Kan jeg servere den kold med peberrod som frokostret eller er den en måde at varme stegen på uden den bliver tør?



Svar:
Hej , du kan begge dele.Kan man varme den på en måde så at den bliver næsten lige så lækker som den dag I fik den første gang ? Nej , desværre det går ikke med en teknik jeg kender.
Men som du skrev; server den kold, du kan også skære den i skiver og lige vende den på panden og servere noget varmt til

Mvh Tomas
opskrifter.dk

13/06-2009 af Opskrifter.dk

Intervalstegning

Spørgsmål:

Jeg fik til mit bryllup en oksemørbrad, der var intervalstegt. den var super mør og lækker. Hvordan gør man? Mvh. Tove



Svar:
Intervalstegning er et udtryk for, at stegen tilberedes af flere omgange.

En oksemørbrad(alt efter størrelsen) skal have 4 gange ca. 10 min. i ovnen ved 200 grader. i mellem hver tilberedning skal kødet ud og hvile indpakket i alufolie og et viskestykke i 10 min.

Så når kødet tages ud efter sidste stegning af 10 min., skal det lige hvile 10 min. inden det kan skæres ud.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

17/05-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Bøge nøddekage med chokoladekræs

Vegetar
Fedtfattig mad

Kagen: Pisk æg og sukker. Kom derefter mel og bagepulver i en anden skål. Pil nødderne og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1573
Opskrift

Æblesalat med nødder og feta

Vegetar
Stærk mad
Vegansk Mad

Æblesalat med nødder og feta, fremgangsmåde:Ovnen tændes på 170 grader. Halvdelen af æb...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2474
Opskrift

Müslibarer

Proteinrig mad

Müslibarer Forvarm ovnen på 130 grader. Beklæd en bradepande eller en bageform med bagep...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 702

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag