Video: Balinesisk kylling
Balinesisk kyllingKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
12
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
1 stk Løg
-
2 Hvidløg
-
1 tsk Ingefær
-
3 stk Frisk chili
-
4 stk Paranød
-
1 spsk Sojasauce
-
1 stk hel kylling
-
1 Jordnøddeolie
-
2 tsk Sukker
-
2 spsk Citronsaft
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
2.5 Kokosmælk
Blend løg, hvidløg, ingefær, chilier, paranødder og sojasauce til en glat masse. Skær kyllingen i kvarte. Varm jordnøddeolien i en wok og steg kyllingestykkerne til de er brune. Læg stykkerne på absorberende papir. Hæld olien fra (undtagen ca. 1 spsk) og steg den blendede masse i dette under konstant omrøring. Tilsæt sukker, citronsaft, salt og kokosmælk og rør rundt indtil retten koger. Læg kyllingen tilbage i wokken og lad det hele simre i 25 min. eller indtil kyllingen er færdig og saucen dejlig tyk.
Hvide ris og forskellige grøntsagsretter
Spørgsmål:
Vilken innetemp ? att inte bli for torr
Svar:
Hej , normalt är det 70 grader som gäller på kyckling
Mvh Tomas
recept.se
15/10-2011 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Thai kyllingedip
Opvarm olien i en wok over høj varme. Tilsæt kyllingekødet og svits det, til det er brunet...
Kalvefrikassé med forårsgrønt
Kom kødet i en gryde med vand, så det dækker. Kog op og skum suppen og tilsæt salt og evt....
Oksekødssuppe
OksekødssuppeSmørret smeltes i en gryde, og løg og hvidløg svitses heri. Derefter til...