Vegetarisk Snacks & Tilbehør Salater Vegansk mad
Nutrition facts: 295 calories 5.8166666666667 carb 30.2 fat 1.35 fiber 5.8166666666667 protein 2.98585 fat 1.8666666666667 sugar

Video: Salat af vandmelon, ricotta, basilikum og pinjekerner

Salat af vandmelon, ricotta, basilikum og pinjekerner

Salat af vandmelon, ricotta, basilikum og pinjekerner

Salat af vandmelon, ricotta, basilikum og pinjekerner
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Tilbehør

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

10 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

10 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ricotta

Spørgsmål:

Hej! Hvad er ricotta ?



Svar:
Ricotta er en friskost, som oprindeligt stammer fra Italien. Friskoste er kendetegnet ved ikke at være modnet eller gæret. En anden friskost du kender vil nok være "hytteost".

Smag: Mild og svag syrlig
Konsistens: Lind (vandholdig)

Venlig hilsen
Jacob, Redaktionen

27/06-2006 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Murtabak pandekager

Stærk mad
Kødretter

Pandekagedej:Put mel og salt i en stor skål, bland smørret i og tilsæt vandet på én gang....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1049
Opskrift

Grøn karrypasta

Stærk mad
Fiskeretter

Put alle ingredienserne i en blender. Blend til en glat masse. Tilsæt lidt ekstra olie ell...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 590
Opskrift

Champignonsuppe

Fjerkræ

ChampignonsuppeDe rensede champignons (alternativt kan du også bruge kantareller, helst fr...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 838

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag