Skær overflødigt fedt fra lammet og skær kødet i store terninger. Bland yoghurt, olie, salt og tørret ingefær. Hæld det sammen med lammet ned i en stor gryde

Kashmirlam

Kashmirlam
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Indisk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

50 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Ris eller naan-brød

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Linsesuppe

Fjerkræ

Løgene skæres i tern og svitses i olivenolie i en stor gryde. Tilsæt presset hvidløg, papr...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Aubergineruller med mozzarella

Vegetar

Skær auberginerne i skiver på langs. Hver aubergine skal give ca. 5 skiver - endeskiverne...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

A1 Cocktail

Hæld gin, likør, juice og dernæst grenadine over i en isfyldt cocktail shaker og ryst godt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag