Kashmirlam

Kashmirlam
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Indisk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

50 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Ris eller naan-brød

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Grillet gås med blommefyld og sauce

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Rens gåsen og dup skindet tørt. Strø salt og friskhakket merian uden på og inden i gåsen....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Ovnstegt kyllingebryst m. citron og paprika

Fjerkræ

Forvarm ovnen til 190°C. Bland rasp, parmesan, revet citron, paprika og salt i en lav s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Krydret græskarpuré

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Mos græskarkødet. Bland græskar, æblesaft, krydderier og sukker i en stor gryde, rør godt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag