Kylling i krydderier og yoghurt

14/11-2025

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Indisk

Hovedret

1 timer 10 minutter

1 timer 0 minutter

15



Fremgangsmåde:

Vask og rengør kyllingen.

Bland alle krydderierne.

Knus hvidløg og salt i en morter.

Bland krydderiblandingen og det knuste hvidløg og salt med yoghurten.

Gnid kyllingen indvendigt med ca. 1 spsk af denne marinade, og gnid den udvendig med resten

(gem evt. en lille smule til stegningen af kyllingen).

Lad den marinere i en time.

Varm olie i en stor gryde og steg løgene gyldne.

Fjern løgene og brun kyllingen på alle sider.

Læg løgene i igen.

Rør evt. resterende marinade sammen med bouillon, hæld det ved kyllingen og opvarm til kogepunktet.

Skru ned for varmen og lad retten simre i 45 min. eller til kyllingen er færdig.

Vend kyllingen undervejs, så den får varme på alle sider.

De sidste 10 min. skal den ligge med brystet nedad.

Næsten al væden skulle gerne være kogt væk.

Servér brændende varm.




Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

1 stk hel kylling

1 knsp Safran

0.5 tsk Peber

0.5 tsk Gurkemeje

0.5 tsk Spidskommen

0.5 tsk Chili

0.3 tsk Kardemomme

0.3 tsk Stødt nellike

0.3 tsk Kanel

2 stk Hvidløgs fed

1.5 tsk Køkkensalt

2 spsk Yoghurt naturel

3 spsk Olie

2 stk Løg

3 deciliter Hønsebouillon

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g