Video: Mexicansk spaghetti
Mexicansk spaghettiKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Olie
-
4 stk Kyllingebryst
-
350 gram Spaghetti
-
5 stk Tomat
-
1 stk Løg
-
0.5 spsk Spidskommen
-
2 tsk Chili
-
3 deciliter Vand
-
100 gram Cheddar
-
2 spsk Frisk purløg
Varm halvdelen af olien op i en gryde.
Steg kyllingebrysterne heri til de brunede.
Tag dem op fra gryden og sæt dem til side.
Tilsæt resten af olien.
Bræk spaghettierne midt over og læg dem i gryden.
Steg dem til de er brunet.
Hæld overskydende fedt fra.
Tilsæt hakkede tomater og hakkede løg.
Skær det stegte kyllingekød i tern og hæld dem i gryden.
Krydr med kommen, chili, salt og peber.
Hæld vandet i gryden, læg låg på og lad det simre ved middellav varme, til pastaen er færdig og det meste af væden absorberet (ca. 10 min.).
Tilsæt mere vand om nødvendigt.
Hæld kyllingeblandingen i portions skåle og riv ost udover, og drys med hakket Legro® purløg.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fisk i krydret kokossauce
Opvarm olien i en wok. Svits knust hvidløg, tørret ingefær, gurkemeje og finthakket chili....
Iskaffe
IskaffeLav først en kop kaffe - du kan bruge alt lige fra kaffemaskine til stempelkande, g...
Fishcakes
Hak fisken med koriander, ingefær, karry og sauce. Tilsæt æg og mel. Form farsen til små f...