Video: Timian- og hvidvinsstegt lammekølle
Timian- og hvidvinsstegt lammekølleKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
6
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
1500 gram Nye kartofler
-
1 stk Afpudset lammekølle
-
2 deciliter Tør hvidvin
-
1 tsk Frisk timian
-
25 Smør
-
300 gram Minimajs
Skræl eller skrub kartoflerne. Kog dem nu til de falder af når du stikker en gaffel i dem. Steg den udbenede lammekølle på en pande, eller i en gryde til den er lysebrun. Læg lammekøllen i en bradepande. Hæld hvidvinen og halvdelen af den let hakkede timian ved. Lad den stege i forvarmet ovn på 180°C i ca. 20-25 min eller mere, hvis du ønsker kødet lidt mere gennemstegt. Skær de kogte kartofler ud i grove både, og steg dem let i olie eller smør sammen med resten af timian til de er lysebrune. Skær mini majs i aflange stykker. Når kartoflerne næsten er færdige, lægges minimajs på panden sammen med kartoflerne.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Langtidsstegt and med svesker
Sådan laver du langtidsstegt and Rens anden, gnid den ind og udvendig med salt og peber. F...
Braiseret oksesteg med grøntsager
Kødet drysses med salt og peber. Brunes rigtigt godt på alle sider og tages op. Grøntsage...
Pandekager med dulce de leche
Sådan laver du pandekager med lulce de lechePisk æggene og 100 gram hvedemel i en skål. Ti...