Video: Citronmarineret laks
Citronmarineret laksKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
9
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
400 gram Laksefilet
-
2 deciliter Citronsaft
-
2 spsk Olivenolie
-
200 gram Forårsløg
-
0.5 tsk Sukker
-
1 tsk Bordsalt
-
1 knsp Peber
-
1 deciliter Creme fraiche 18%
-
5 kvist Frisk dild
Skær laksen i tynde skiver og læg dem på et fad. Bland marinaden med finthakket forårsløg (eller purløg) og hæld den over. Lad laksen trække køligt i 1-2 timer. Hæld marinaden fra fisken og anret den portionsvis, pynt med dild. Smag creme fraiche til med reven peberrod og server det til laksen sammen med flûtes.
Flûtes
Spørgsmål:
Kære Opskrifter-kok Vi skal have besøg fra udlandet og vil gerne grille med dem, men det må godt være lidt mere gourmet-agtig grill med noget spændende tilbehør. Jeg er lidt i retning af unghanebryst og salater med både frugt og grønt. Forret og dessert er også under overejelserne. Har du et forslag? Med venlig hilsen Joan
Svar:
Unghanebryst lyder lækkert, som du kan servere med f.eks en melonsalat. Til forret kunne det være citronmarineret laks, og til dessert en æbletærte.
Jeg har vedhæftet opskrifterne.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
28/06-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Jeg er i tvivl om det er rå laks - eller røget laks der skal marineres. På forhånd tak.
Svar:
Det er rå laks som du skal bruge i opskriften.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
07/04-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Jeg skal have gæster til stegt ål. Jeg vil gerne servere en forret men er itvivl om hvad der passer til hovedretten. Venlig hilsen Jette Beltoft
Svar:
Jeg synes du skal holde dig til en fiskeforret. Jeg har vedhæftet et par forslag.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
29/09-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Skal laksen ikke fryses i ca. 24 timer inden den benyttes? Ligesom når man laver sushi, så skal frisk fisk fryses for at undgå parasitter (marine rundorm).
Svar:
Hej , tak for din mail.Du har ret, vi får det lige skrevet ind i opskriften , Tak for hjælpen
Mvh Tomas
opskrifter.dk
01/08-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagt jordskoksuppe med stegt jomfruhummer og smørristede hasselnødder
Pil jomfruhummerne og sæt dem derefter på køl. Del jordskokkerne i 2 portioner. Bag de...
Tærte med skinke og porrer
Dej: Skær smørret i mindre stykker, og smuldre det i melet, til det ligner revet ost. Ti...
Ananasfyld
Forvarm ovnen til 175°C. Smør et ovnfast fad. Pisk smør og sukker sammen i en skål. Pis...