Video: Mexicanske kyllingelår
Mexicanske kyllingelårKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
11
Tilberedningstid
2 timer 40 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Spidskommen
-
2 tsk Paprika
-
0.5 tsk Stødt allehånde
-
0.5 tsk Peber
-
0.5 tsk Oregano
-
0.5 deciliter Appelsinjuice
-
0.5 deciliter Citronsaft
-
0.5 spsk Olivenolie
-
1.5 kg Kyllingelår
Forvarm ovnen til 175°C.
Knus hvidløg og bland det sammen med salt, krydderier, frugtsaft og olie.
Pil skindet af kyllingelårene og læg dem i marinaden.
Vend dem, så de bliver helt dækket af marinaden.
Overfør kyllingelår og marinade til et stort stykke folie.
Denne pakkes sammen omkring lårene (lav lidt kant på folien, så marinaden ikke løber ud når den hældes på folien).
Placér folien i et ovnfast fad og sæt det ind i midten af ovnen.
Giv nu lårene 1 time eller til de er færdige i ovnen.
Læg foliepakken på et serveringsfad og pak den op ved middagsbordet.
Ris
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Whiskeykage
Dag 1:Ca 1½ dl tørrede frugter som abrikos, tranebær og lidt rosiner skæres og dækkes med...
løgpuré
Brun løgene godt i olien sammen med hakket rosmarin og lad det simre ca. 10 min. Tilsæt s...
Islandsk lagkage
Æggehviderne piskes stive. Flormelis og kokosmel vendes i. Dejen hældes i en passende form...