Video: Indisk gryderet
Indisk gryderetKøkken:
Ingredienser:
Indisk
13
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
300 gram Kyllingekød
-
1 tsk Salt
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Ingefær
-
2 tsk Citronsaft
-
2 spsk Smør
-
1 tsk Spidskommen
-
1 tsk Koriander
-
1 tsk Chili
-
1 tsk Garam masala krydderi
-
3 stk Tomat
-
0 stk Rød peberfrugt
-
3 deciliter Creme fraiche 18%
Drys salt over kyllingestykkerne.
Tilsæt hvidløg, ingefær og citronsaft, og bland godt.
Lad det trække 1 time i køleskabet.
Varm smørret i en gryde.
Tilsæt kyllingeblandingen, og steg indtil kyllingestykkerne har fået farve.
Tilsæt dernæst gurkemeje, spidskommen, koriander, chilipulver og garam masala.
Hak tomaterne og kom dem i gryden sammen med peberfrugt skåret i fine tern.
Lad gryderetten simre i 5 minutter.
Til sidst tilsættes creme fraiche og retten simrer i et par minutter inden servering.
Denne indiske gryderet kan serveres med ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nougattoppe med karameliserede hasselnødder
Hæld sukkeret på en pande og varm op ved svag varme. Rør først når sukkeret begynder at få...
Farseret spidskål
Farseret spidskålPil og hak løget fint. Kom løgstykker, hakket svinekød, æg, mælk, salt og...
Klassisk andesteg med brun sovs og rødkål til mortensaften
1. Forbered anden:Tænd ovnen på 160°C varmluft. Skyl anden indvendigt og udvendigt, og dup...