Video: Indisk gryderet
Indisk gryderetKøkken:
Ingredienser:
Indisk
13
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
300 gram Kyllingekød
-
1 tsk Salt
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Ingefær
-
2 tsk Citronsaft
-
2 spsk Smør
-
1 tsk Spidskommen
-
1 tsk Koriander
-
1 tsk Chili
-
1 tsk Garam masala krydderi
-
3 stk Tomat
-
0 stk Rød peberfrugt
-
3 deciliter Creme fraiche 18%
Drys salt over kyllingestykkerne.
Tilsæt hvidløg, ingefær og citronsaft, og bland godt.
Lad det trække 1 time i køleskabet.
Varm smørret i en gryde.
Tilsæt kyllingeblandingen, og steg indtil kyllingestykkerne har fået farve.
Tilsæt dernæst gurkemeje, spidskommen, koriander, chilipulver og garam masala.
Hak tomaterne og kom dem i gryden sammen med peberfrugt skåret i fine tern.
Lad gryderetten simre i 5 minutter.
Til sidst tilsættes creme fraiche og retten simrer i et par minutter inden servering.
Denne indiske gryderet kan serveres med ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blomkålstærte
Lav tærtedejen ud fra beskrivelsen på pakken. Fordel den i tærtefadet. Fordel kartofler og...
Gratineret jomfruhummer
Pil halen af hummerne og læg dem på en tallerken.Kom vineddike og vand i en gryde. Kog op...
Hjemmelavet kartoffelsalat
Kartoflerne skæres i stykker efter behag, med eller uden skræl, og koges til en gaffel kan...