Video: Portvinsfasan
PortvinsfasanKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
2 stk hel fasan
-
25 gram Smør
-
4 deciliter Portvin
-
2 deciliter Tør hvidvin
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
2 deciliter Hønsebouillon
-
50 gram Usaltet smør
-
200 gram Skorzonerrod
-
5 deciliter Savoykål
-
400 gram Vindrue
Fuglene udbenes og lårene foldes ned om benet så der kommer en krave omkring den tykke del af låret.
Brunes først i lidt smør på pande og steger videre i ovnen ved 200°C i ca. 15 minutter.
Portvin og hvidvin samt bouillon hældes over fasanerne, når de er taget ud af ovnen og stegefedtet er hældt fra.
Fortsæt stegningen i et par minutter under låg eller folie.
Kødstykkerne tages op, og saucen tilsættes fløde og koges lidt ind, til den får konsistens, og krydres.
Skorzonerrødderne koges i vand tilsat lidt mælk.
Savoykål strimles groft og blancheres i let saltet vand.
De vendes i varmt smør sammen med de udstenede, halve blå druer og skorzenerødderne lige før serveringen.
Vin - Viña Pedrosa El Pedrosal - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Bodegas Hnos. Perez Pascuas, Ribera del Duero, Spanien, Type: RødvinNormal stk. pris v/køb af 6 flasker 136,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Viña Pedrosa El Pedrosal'El Pedrosal' 2015 på 100% Tinta del País (Tempranillo) er essensen af Ribera del Duero, hvor man til fornuftige penge får vine, der på én gang udviser stor k... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Røget makrel med spinat og gulerødder
Pil makrellen for skind og ben og del den i fileter.Skrab gulerødderne. Skyl spinaten godt...
Libanesisk fladbrød
Opløs gæren i vandet og rør så salt, olie og mel i. Dejen skal være meget lind. Kom mel på...
Brownie-iskager med passions-marinerede bær
Brownie-iskager med passions-marinerede bærBrownie-bunde: Smelt smørret sammen med chok...