Video: Beef Korma
Beef KormaKøkken:
Ingredienser:
Indisk
21
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
6 stk Cherrytomat
-
1 tsk Ingefær
-
2 stk Hvidløgs fed
-
2 stk Forårsløg
-
1 stk Rød chili
-
3.4 stk Frisk mynte
-
1 spsk Fish sauce
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
1 stk Kokosmælk
-
400 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 stk Løg
-
1 spsk Tomatpure
-
1 tsk Spidskommen
-
1 tsk Fennikelfrø
-
120 gram Perlebyg
-
3 stk Nelliker
-
2 stk Kardemomme
-
0.5 stk Saft fra 1 lime
-
1 spsk Kokosmel
-
1 spsk Olie
Kog perlebyggen, som anvist på pakke, sammen med nelliker og kardemommekapsler
Rist kokosmel på en tør pande og stil til side.
Blend tomater, forårsløg, hvidløg, ingefær, chili, myntestilke med kokosmælk. tilsæt salt, peber og fishsauce.
Varm lidt olie på en pande og svits kødet heri sammen med salt, spidskommen, fennikelfrø og tomatpure.
Hæld kokosmælk blandingen over kødet og lad retten simre i ca. 10 minutter.
Server retten pyntet med ristet, kokosmel, hakket mynte og friskpresset limesaft.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Amagergryde med kål og kartofler
Fremgangsmåde: Amagergryde med kål og kartofler.Løgene hakkes, kartoflerne skæres i skiver...
Choko-nougat tærte
Genoise bunde: Forvarm ovnen på 180°C. Læg bagepapir i et 30x15 cm. fad.Genoise (dej): Sme...
Æble og rosin biscotti
Æble og rosin biscottiBland mel, sukker, vanillesukker og bagepulver sammen. Tilsæt dereft...