Video: Auberginer med okseruller
Auberginer med okserullerKøkken:
Ingredienser:
Græsk
26
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
3 deciliter Tykmælk
-
0.5 tsk Groft salt
-
1 knsp Friskkværnet peber
-
400 gram Hakket oksekød 8-12%
-
0.5 tsk Groft salt
-
3 spsk Skalotteløg
-
1 stk Hvidløgs fed
-
3 spsk Frisk persille
-
100 gram Gratineringsost
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
1 stk Æg
-
1.5 deciliter Sødmælk
-
3 spsk Rasp
-
2 stk Aubergine
-
1.5 tsk Groft salt
-
50 gram Usaltet smør
-
6 stk Skalotteløg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
5 stk Tomat
-
1 spsk Frisk merian
-
1 tsk Groft salt
-
0.5 deciliter Vand
-
2 spsk Citronsaft
-
0.5 tsk Sukker
-
25 gram Smør
-
240 gram Groft brød
Dressing
Rør tykmælken med salt og peber.
Stil den tildækket til afkøling i køleskabet i mindst ½ time. Smag til. Okseruller
Rør kødet med salt.
Tilsæt løg, hvidløg, persille, ost, peber og æg.
Rør mælken i lidt efter lidt.
Rør rasp i. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. 30 minutter. Auberginer
Fjern stilken fra auberginerne, skyl og flæk dem.
Drys de hvide sider med salt og lad dem trække i ca. 30 minutter.
Skyl auberginerne og tør dem godt.
Smelt halvdelen af smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Svits auberginerne på de hvide sider og tag dem op. Tilsæt resten af smørret og svits chalotteløg, hvidløg og tomater, ca. 1 min. Tilsæt merian og salt. Smag til. Hæld tomatblandingen i en skål. Hæld vand, citronsaft og sukker i panden. Læg auberginerne heri med de hvide sider opad. Fordel tomatblandingen på auberginerne. Bring retten i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Okseruller fortsat
Form farsen - med våde hænder - til 16 små ruller (ca. 2½ x 8 cm).
Lad smørret gyldne i en pande.
Steg okserullerne ved svag varme i ca. 3 min. på 3 sider (i alt ca. 9 min.).
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æggepandekage med fyld
Sådan laver du æggepandekage med fyldIngredienserne til æggerouladen blandes og hældes i e...
Hjemmelavet leverpostej
Smelt smør i en gryde og pisk melet i. Herefter tilsættes mælk og sovsen bages tyk. Det he...
Vandbakkelser fra Mette
Vandbakkelser fra MetteForvarm ovnen på 225 grader. Margarine, vand og mel kommes i en gry...