Video: Kalkunbryst med frisk pasta
Kalkunbryst med frisk pastaKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
5
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Kalkunbryst
-
1 pakke Frisk pasta
-
1/2 deciliter Tomatsauce
-
Frisk basilikum
-
100 gram Champignon
Skær kalkunbrystet i strimler og steg kalkunkødet på en varm pande, så det er gennemstegt. Tilsæt de hele rengjorte champignoner, og svits dem let. Tilsæt saucen og lad det hele simre i 10 minutter. Pastaen tilberedes som anført på pakken.
Servér gerne salat og lune flutes til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Svinekoteletter i champignonsauce
Gnid Koteletterne med hvidløg og vend i krydret mel, salt og peber. De steges møre på en p...
Kalkunbryst med grøntsager
Kalkunbrystet lægges i en lage af sennep og eddike i ca. 1 døgn. Lægges i et ovnfast fad m...
Dansk æblekage
Smør, sukker og 1 dl farin røres til det er lyst og let. Letpiskede æg og citronskal...