Video: Kalkunbryst med frisk pasta
Kalkunbryst med frisk pastaKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
5
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Kalkunbryst
-
1 pakke Frisk pasta
-
1.2 deciliter Tomatsauce
-
0 Frisk basilikum
-
100 gram Champignon
Skær kalkunbrystet i strimler og steg kalkunkødet på en varm pande, så det er gennemstegt. Tilsæt de hele rengjorte champignoner, og svits dem let. Tilsæt saucen og lad det hele simre i 10 minutter. Pastaen tilberedes som anført på pakken.
Servér gerne salat og lune flutes til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Krydret kylling med vilde persilleris
Limesaft, olivenolie, paprika, salt og peber blandes og kyllingestykkerne pensles med blan...
Face First
Fyld ingredienserne op i et whiskeyglas kvart fyldt med knust is. Rør godt rundt og server...
Asparges og nye kartofler i sursød sauce med koteletter
Sursød-rabarbersauceRens rabarberne og skær dem i ca. 1 cm. stykker. Kog rabarberne med li...