Video: Vinterlam
VinterlamKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
1 timer 10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
10 gram Margarine
-
500 gram Lammebov
-
3 spsk Hvedemel
-
2.5 deciliter Halvtør hvidvin
-
2 deciliter Vand
-
3 stk Hvidløgs fed
-
2 kvist Frisk timian
-
1 stk Laurbærblad
-
2 stk Løg
-
3 stk Gulerod
-
400 gram Rosenkål
-
0.5 tsk Chili paste
Varm smørret eller margarinen op i en gryde, og vend kødet heri. Drys melet over, og svits under omrøring, til kødet har skiftet farve, ca. 2 min. Tilsæt hvidvin, vand, hakket hvidløg og krydderurter, og lad retten småsimre med låg til kødet er mørt, ca. 45 min. Mens kødet koger, gøres grøntsagerne i stand. Løgene pilles og skæres i tynde både, og gulerødderne skrælles og skæres i tynde skiver. Rosenkålene skylles og det nederste af stokken og evt. visne blade skæres af. Læg grøntsagerne i retten, og lad herefter retten koge 12-15 min. mere. Tilsæt chilipasta, og smag til med salt og peber.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalkunbrystfilet med kokossauce
Kog mælken op med kokosmel og lad det trække i gryden ca. 5 min. Afdryp kokosmælken i en s...
Nem ølkage
Fremgangsmåde: Nem ølkage.Tænd ovnen på 175°C. Bland alle ingredienserne sammen til en dej...
Bradepandekage med æbler og kanel
Rør det blødgjorte smør med sukker, til det er let og smidig. Rør æggene i en ad gangen og...