Video: Vinterlam
VinterlamKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
12
Tilberedningstid
1 timer 10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
10 gram Margarine
-
500 gram Lammebov
-
3 spsk Hvedemel
-
2.5 deciliter Halvtør hvidvin
-
2 deciliter Vand
-
3 stk Hvidløgs fed
-
2 kvist Frisk timian
-
1 stk Laurbærblad
-
2 stk Løg
-
3 stk Gulerod
-
400 gram Rosenkål
-
0.5 tsk Chili paste
Varm smørret eller margarinen op i en gryde, og vend kødet heri. Drys melet over, og svits under omrøring, til kødet har skiftet farve, ca. 2 min. Tilsæt hvidvin, vand, hakket hvidløg og krydderurter, og lad retten småsimre med låg til kødet er mørt, ca. 45 min. Mens kødet koger, gøres grøntsagerne i stand. Løgene pilles og skæres i tynde både, og gulerødderne skrælles og skæres i tynde skiver. Rosenkålene skylles og det nederste af stokken og evt. visne blade skæres af. Læg grøntsagerne i retten, og lad herefter retten koge 12-15 min. mere. Tilsæt chilipasta, og smag til med salt og peber.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bøf Bourgogne 1
1. Skær løg og hvidløg skiver, og svits dem i en spsk. olie, til de er gyldne. 2. Tag løg...
Røget makrel med spinat og gulerødder
Pil makrellen for skind og ben og del den i fileter. Skrab gulerødderne. Skyl spinaten...
1-2-3-formkage
Bland mel med sukker, kardemomme og bagepulver. Hak smørret i blandingen med en kniv og s...